Inschrijven voor
VKG Architectuurprijs
2018

De VKG Architectuurprijs wordt toegekend aan bouwprojecten waar kunststof gevelelementen (kozijnen, ramen en deuren) op een duurzame en
esthetische wijze onderdeel uitmaken van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. U kunt uw project(en) hieronder insturen.
Het wedstrijdreglement kunt u hier downloaden.


Wie wint de VKG Architectuurprijs, renovatie 2018?

Er wordt massaal gerenoveerd in Nederland. Steeds vaker zien we hoogwaardige kunststofoplossingen terug in voor- en naoorlogse- woonwijken en industrieel erfgoed. Bent u als architect, projectontwikkelaar, woningbouwcorporatie of aannemer betrokken geweest bij een renovatieproject waar kunststof een duurzame en esthetische bijdrage heeft geleverd aan het geheel, dan maakt u kans op de VKG architectuurprijs, renovatie.


Wie wint de VKG Architectuurprijs, nieuwbouw 2018?

Architecten kiezen steeds vaker voor kunststof. De winnaars van de laatste edities van de VKG Architectuurprijs tonen aan dat de mogelijkheden met kunststof vrijwel onuitputtelijk zijn. Heeft u dat ook ontdekt en heeft u als architect of opdrachtgever onlangs een project gerealiseerd waarbij kunststof gevelelementen op een duurzame en creatieve wijze het ontwerp vervolmaken, dan maakt u kans op de VKG Architectuurprijs, nieuwbouw.


De VKG Architectuurprijs, publiek 2018. Wat vindt het publiek?

Alle energie die u in uw projecten stopt dient uiteindelijk één doel: wat vindt de eindgebruiker van het resultaat? Daarom heeft de consument het voor het zeggen bij de VKG publieksprijs. Voor deze prijs hoeft u niets te doen. Uit de ingezonden nieuwbouw- en renovatieprojecten worden er door de jury 5 projecten genomineerd, waarna het publiek op deze site mag stemmen op haar favorieten.


Benieuwd naar de voorgaande Architectuurdag? Lees hier meer.


Architectuurdag 2018

Heeft u zich aangemeld voor de Architectuurdag op 28 mei 2018? Meld je hier nog aan!


Aanmeldformulier

Inschrijfformulier


* (Waarom vormen kunststof gevelelementen (kozijnen, ramen en deuren) een inspiratie     voor de omgeving van het ontwerp)
Max 600 tekens

Uploaden van het project (minimaal 2 MB)

De beelden moeten minimaal 2 MB zijn voor eventueel gebruik in publicaties.

Selecteer een plattegrond (PDF)

Selecteer detail bouwkundig doorsnee van het kozijn met aansluiting (PDF)