Even voorstellen: Branchemanager Kasper Oudshoorn

"Mijn missie wordt ervoor zorgen dat niemand meer om het VKG Keurmerk heen kan bij aanschaf van kunststof kozijnen. Bedrijven én particulieren."


Mijn naam is Kasper Oudshoorn (46) getrouwd, ik heb 3 kinderen en ik ben woonachtig in Hoofddorp. Na 12 jaar Makelaardij waarbij dienstverlening Consumer 2 Consumer mijn
core-business was, heb ik er in 2009 voor gekozen om deze beroepsgroep te verruilen voor een toeleverancier van de bouw.

Open en transparante communicatie

Bij Schellekens & Schellekens (zonwering Business 2 Business) heb ik als accountmanager de bouwwereld en bijbehorende kolom verder kunnen verkennen. Later als Sales Manager voor NL en BE veel ervaring opgedaan op het bedrijfskundige vlak maar zeker ook op het gebied van markt- en productontwikkeling.
Eén van de hoogtepunten in deze functie was wel de ontwikkeling van een volledig nieuw product in samenwerking met meerdere marktpartijen. Hierbij lag de moeilijkheid met name op het gebied van open en transparante communicatie onder elkaar. Dat is iets wat in de gehele bouwkolom nog één van de meest lastige kwesties is.

Eind 2017 heb ik er voor gekozen de overstap te maken naar een raamproducent.
Als Commercieel Manager van Kolf & Molijn kreeg ik het vertrouwen om zowel de afdeling Klein Zakelijk als verkoop Projecten meer vorm te geven.

Er ligt een basis.. en meer

Begin 2019 zijn de eerste contacten gelegd met VKG waarbij het VKG Keurmerk ter tafel kwam. Nadat ik me in de materie had ingelezen was ik zodanig enthousiast geworden dat ik kenbaar heb gemaakt me graag tot het uiterste in te spannen om hier een daverend succes van te maken. De basis voor succes van het VKG Keurmerk ligt er al. Op veel onderdelen van het plan wat is ingezet zijn al grote stappen gemaakt.

Waar we in teamverband (VKG medewerkers, VKG Bestuur en niet te vergeten de leden) aan moeten werken is het consequent en in hoge frequentie uitdragen van de voordelen voor de klant; zowel particulier als professioneel.


De voordelen zijn niet te ontkennen

De voordelen van het VKG Keurmerk zijn voor alle partijen volgens mij zodanig dat niemand hier nee tegen kan zeggen!

De komende maanden zal ik me verder verdiepen in de markt en de betrokken partijen en bijbehorende dynamiek. Daarna ga ik hoger in de bouwkolom contact leggen om ook hier zowel mens als organisatie bekend te maken met het VKG Keurmerk. Tot slot is het de bedoeling dat iedereen; leden, klanten, potentiële klanten, particulier en zakelijk, gaan inzien dat het VKG Keurmerk de basis is als er gekozen wordt voor kunststof kozijnen.

Contact

Wil je eens sparren over het Keurmerk, de branche of kunststof kozijnen? Geef een belletje of een mailtje!


Kasper Oudshoorn
(06) 51 63 82 32

Branchemanager VKG Keurmerk

oudshoorn@vkgkeurmerk.nl


Linkedin profiel Kasper