Heb je vragen? Mail ons op info@vkgkeurmerk.nl
Menu

Adeco Türfüllungstechnik GmbH

Carl Miele Strasse 25-31
D-33442 HERZEBROCK-CLARHOLZ

Adeco Türfüllungstechnik GmbH

Perfecte voordeurpanelen: een voordeurpaneel is het optische element van een voordeur. Pas door een adeco-voordeurpaneel krijgen de constructieve delen van het deursysteem, dus het profielkozijn en de vleugels, hun gezicht.

adeco is een fabrikant, die industrieel is georganiseerd. Uiterst moderne NC-techniek en innovatieve oppervlaktecoatingsystemen voor poeder- en natte lak garanderen een nauwkeurige fabricage en efficiënte productieprocessen. Bijna alles wordt zelf gefabriceerd, alleen de grepen en de beglazing zijn toeleveringsmaterialen.

De grote verscheidenheid aan producten waarborgt adeco door een behoorlijk aandeel handwerk. Omdat ervaren vakmensen aan het werk zijn, heeft de klant enorme keuzemogelijkheden uit applicaties, grootten, kleur en glas. Van de 30.000 deurpanelen, die adeco in het jaar 2015 fabriceerde, waren er 24.000 unica.

adeco produceert op de hoofdvestiging in Herzebrock-Clarholz (Duitsland) op een totaal oppervlak van 11.500 m². Een extra 3.500 m² is beschikbaar op de locatie in Ostrzeszów (Polen). De onderneming heeft 150 medewerkers – 100 in Herzebrock-Clarholz, 50 in Ostrzeszów.