Menu

HGD Boerboom Deuren en Kozijnen Wijchen

Celsiusstraat 13
6604 CV Wijchen

Openingstijden:

Ma- Woe en avonden
op afspraak
Do - Vrij
10.00 - 17.00 uur
Za
09.00 - 12.00 uur

HGD Boerboom Deuren en Kozijnen Wijchen

Bent u het zat om eens in de zoveel jaar uw kozijnen te schilderen? Kies dan kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van HGD Boerboom Deuren en Kozijnen.

De kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van HGD Boerboom Deuren en Kozijnenworden speciaal voor u op maat gemaakt in de Select Windows fabriek. In de kleur en structuur die u wenst. Houdt u van een houtlook? Geen probleem. Kies de levensechte houtnerfstructuur. U heeft de uitstraling van hout, maar het gemak van kunststof: nooit meer schilderen!

Sterk isolerende kunststof kozijnen

Bovendien isoleren onze kunststof kozijnen enorm goed. Het Hollands Facet en Hollands Blok profiel hebben maar liefst zeven isolatiekamers. Hierdoor is er ruimte om triple glas te plaatsen en beschikt u over het best isolerende kozijn van dit moment: het Energie Kozijn. Met al onze kozijnen zit u in de winter u lekker warm binnen en de zomer heerlijk koel.

Inbraakwerende kozijnen

Wij doen altijd net iets meer dan u verwacht. Zo zijn onze kunststof draaikiepramen standaard voorzien van vier ventilatiestanden en zit op onze deuren standaard SKG*** beslag zodat zelfs de inbraakmethode kerntrekken niet meer mogelijk is.

Zwarte openslaande tuindeuren

Wij staan klaar voor een vrijblijvend advies. Wilt u bijvoorbeeld een drie- of vierdelige kunststof schuifpui? Twijfelt u tussen u zwarte openslaande tuindeuren of antraciet? Onze adviseurs staan voor u klaar en de professioneel opgeleide monteurs staan garant voor een vakkundige plaatsing. Het genieten kan beginnen!

Voordelen kunststof kozijnen

– onderhoudsarme (nooit meer schilderen);
– uitstraling van hout, maar het gemak van kunststof;
– sterk isolerend;
– op maat gemaakte kozijnen;
– keuze uit 150 kleuren en structuren;
– standaard vier ventilatiestanden op draaikiepramen
– standaard SKG*** beslag op alle deuren;
– 15 jaar garantie op de kozijnen, de kleur en de structuur;
– 10 jaar garantie op de montage;
– vakkundige montage;
– VKG Keurmerk.

Bezoek de showroom in Wijchen

Woont u in de buurt van Appeltern, Nijmegen, Ewijk of Vogelzang en bent u toe aan onderhoudsarme kozijnen? Kom dan langs in onze showroom aan de Celsiusstraat 13 in Wijchen. U bent ook van harte welkom in onze showroom aan de Fahrenheitstraat 6 in Elst als u dat beter uitkomt.