Heb je vragen? Mail ons op info@vkgkeurmerk.nl
Menu

Kumij

Gotenburgweg 21
9723 TK Groningen

Openingstijden:

Ma - vrij
08.15 - 16.45 uur

Kumij

Kumij, opgericht in 1955, is een toonaangevende producent van kunststof kozijnen voor de zakelijke markt. Als projectpartner werkt Kumij samen met de gehele bouwketen: van ontwerpfase tot nazorg en onderhoud. In nieuwbouw en renovatie zet Kumij graag haar deskundigheid in om projecten tot een succes te maken.

Kumij wil de meest efficiënte, economische projectpartner zijn als het gaat om levering en montage van kunststof kozijnen, vanaf het advies tot en met het onderhoud. Meer dan een leverancier, dat is wat Kumij wil zijn. De Groningse kozijnproducent streeft dan ook naar duurzame samenwerkingstrajecten met haar opdrachtgevers. Als het om kunststof kozijnen gaat, is Kumij uw projectpartner!

Wij behoren tot de VHZ Groep. Met in totaal zo’n 650 medewerkers, verspreid over 8 (productie)locaties voorziet VHZ vele nieuwbouw- en renovatieprojecten van stijlvolle, duurzame kozijnoplossingen. Gezamenlijk zijn we marktleider in de branche en dragen bij aan een betere leefomgeving voor de komende generaties.