Menu
Circulair kozijn k-vision

profine Nederland b.v.

Regterweistraat 13
4181 CE Waardenburg

profine Nederland b.v.

profine Nederland, onderdeel van de internationale profine Group GmbH, is sinds 1969 in Nederland actief op de nieuwbouw- en renovatiemarkt met onderhoudsvriendelijke kunststof producten voor de buitenschil van het gebouw. Deze producten dragen de merknamen K-VISION Kozijnen en vormen de nieuwe generatie kunststof bouwproducten voor opdrachtgevers en architecten van deze tijd.

Circulariteit, duurzaamheid en innovatie staan voorop. profine heeft als allereerste systeemleverancier het Kiwa Covenant Circulair Ondernemen in ontvangst mogen nemen. Kiwa heeft alle processen beoordeeld en vastgesteld dat profine met het kunststof K-VISION profielsysteem een circulaire werkwijze hanteert. In 2020 is voor een pilot project een 100% circulair kozijn ontwikkeld. Afgewerkt met het innovatieve kleursysteem proCoverTec en toegepast in een project in Amsterdam waarbij 500 kozijnen zijn vervangen door de volledig circulaire kozijnen van K-VISION.

Voor consumenten bestaat de website www.k-visionhome.nl waar inspiratie te vinden is.

K-VISION kozijnen zijn verkrijgbaar via officiƫle partners. Deze professionele kozijnfabrikanten verwerken de kozijnprofielen tot volwaardige kozijnen en verzorgen ook de montage.