Heb je vragen? Mail ons op info@vkgkeurmerk.nl
Menu

Transcarbo kunststof kozijnen

Handelsstraat 20
6433 KB Hoensbroek

Transcarbo kunststof kozijnen

Transcarbo Kunststof Kozijnen is graag uw partner voor woningbouwprojecten. Wij produceren en monteren door heel Nederland veelkleurige, stijlvolle kunststof kozijnen in allerlei uitvoeringen. Zowel voor renovatie als voor nieuwbouw en zowel voor grondgebonden projecten als voor hoogbouw.

Wij denken met u mee in de ontwerpfase, bereiden het project nauwkeurig voor, zorgen voor de productie en monteren de kozijnen in de fabriek of op de bouwplaats. Duurzaam, klantgericht en veilig werken zijn hierbij onze vertrekpunten. Dit doen wij al vele jaren met plezier. Wij staan graag voor u klaar om uw bouwproject tot een succes te maken.

Werken met Transcarbo biedt u dan ook vele voordelen: duurzame oplossingen die 100% recyclebaar en van hoge kwaliteit zijn, laagste U-waarden, onderhoudsarm en kleurvast!

In ons werk willen we van blijvende waarde zijn voor onze klanten, onze medewerkers en de samenleving. Daarom houden wij bij al onze activiteiten rekening met de impact ervan op onze omgeving. We opereren voorbij de waan van de dag, met de blik op morgen. Duurzaam ondernemen is in onze ogen niet ‘de omgeving zo min mogelijk belasten’. We streven naar een werkelijke bijdrage aan een betere wereld voor de generaties na ons.

Wij behoren tot de VHZ Groep. Met in totaal circa 650 medewerkers, verspreid over 8 (productie)locaties voorziet VHZ vele nieuwbouw- en renovatieprojecten van stijlvolle, duurzame kozijnoplossingen. Gezamenlijk zijn we marktleider in de branche en dragen bij aan een betere leefomgeving.