Deskundige kozijnenleverancier blijkt oude bekende van Opgelicht?!

13 sep. 2019
Je huis voorzien van nieuwe kunststof kozijnen is behoorlijke beslissing en financiële uitgave. Je wilt er dan wel zeker van zijn dat je met een bonafide bedrijf te maken hebt. Maar hoe weet je dat je zaken doet met een eerlijke kozijnenleverancier?

Tientallen mensen in de regio Zuid-Holland en Brabant namen eind 2018, begin 2019 de beslissing hun kozijnen te vervangen en zochten online naar leveranciers.
Via bemiddelingswebsite Solvari.nl vroegen ze offertes aan. Solvari verstrekte de gegevens van deze potentiële klanten aan drie leveranciers in de buurt. Zij brachten vervolgens een offerte uit. Eén van de bedrijven waarmee geïnteresseerden in contact kwamen was Kozijnen Van Haegen, ook wel bekend onder de naam KVH Nederland.
Wanneer gekozen wordt voor een leverancier met het VKG Keurmerk dan weet je zeker dat het goed zit. Deze leveranciers kunnen alleen lid worden van het VKG als zij aan strenge eisen voldoen. En daarnaast profiteer je als klant van de zekerheden die het Keurmerk biedt.