Bewoners 'Weer verliefd op je huis' verliefd en verzekerd van kwaliteit van kunststof tuindeuren


Tijdens vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ monteerden VKG leden Verbouwcenter Ede en Kozijndeluxe namens Select Windows prachtige openslaande tuindeuren met een groot zijlicht. Roel en Rianne uit Uden hebben nu behalve meer licht en ruimte in de woning ook een weids uitzicht over de tuin én ze hoeven zich de komende jaren niet meer om hun kozijn te bekommeren.


Tuindeuren in trendy antracietgrijs

In de tv-uitzending zag de kijker precies hoe het in z’n werk gaat als je bijvoorbeeld meer licht en ruimte in je woning wenst. Of het woongenot zoekt in de verbinding met huis en tuin. De kijker ontdekt met eigen ogen dat kunststof kozijnen bij elke woning passen omdat er veel verschillende uitstralingen, kleuren en structuren te kiezen zijn.


Enorme lichtinval

De openslaande tuindeuren met daarnaast een zijlicht dat rechtstreeks op de onderdorpel geplaatst is, zorgen voor een bijzondere sfeer. De lichtinval is enorm. Hierdoor lijkt de woning groter en lijkt het net of je ín de tuin staat. Ze zijn uitgevoerd in trendkleur antracietgrijs met de LIGNA houtnerfstructuur. Roel en Rianne hoeven de openslaande deuren nooit meer te schilderen. Ook dát draagt bij aan woongenot natuurlijk.


Verwarmd glas

Al dat glas trekt wel kou aan. Om toch lekker warm van het uitzicht in de tuin te genieten, adviseerde Select Windows verwarmd triple isolatieglas. Gekscherend wordt dit wel ‘knuffelglas’ genoemd. De stralingswarmte van het infrarood licht is voelbaar als je voor het raam zit en naar buiten kijkt.

Energie kozijn

Om helemaal afgestemd te zijn op de toekomst is gekozen voor een Energie Kozijn. Dit kozijn heeft een extra diep profiel met zeven isolatiekamers. Hier past perfect triple glas in. Deze combinatie glas en kozijn heeft de laagst mogelijke U-waarde (dus weinig warmteverlies) en is daarmee het best isolerende kozijn dat op de markt verkrijgbaar is.


Zekerheid van kwaliteit met het VKG Keurmerk

Voor de bewoners Roel en Rianne betekenen deze nieuwe tuindeuren niet alleen een aanwinst voor sfeer, lichtinval en warmte maar ook profiteren zij van de zekerheden die het VKG Keurmerk biedt. Bij de aanschaf van kunststof kozijnen van een VKG leverancier bent u ervan verzekerd dat de kwaliteit is getoetst en voldoet aan de Nationale en Europese regels. Fabrikanten, toeleveranciers, leveranciers en dealers staan met dit keurmerk garant voor het totaalproduct.

De kunststof kozijnen, het vaste raam en de openslaande deuren zijn geproduceerd onder VKG Keurmerk bij kunststof kozijnen fabriek en VKG lid GevelNed en gemonteerd door VKG leden uit het Select Windows partner netwerk.

Overweegt u kunststof kozijnen voor uw woning of appartement? Er is altijd een VKG Keurmerk leverancier bij u in de buurt.