Beurs Eigen Huis succesvol

4 okt. 2018
Eind september stond VKG op de beurs Eigen Huis Beurs in Utrecht. Bezoekers van de beurs hebben kennis gemaakt met Tjerk de stuntman die alle zekerheden van het VKG Keurmerk onderzoekt. Er werden 24.000 bezoekers op de beursvloer geteld in de drie dagen dat de beurs open was.

De Eigen Huis beurs is met 200 exposanten de grootste en meest complete beurs van Nederland op het gebied van woon-, verhuis- en verbouwplannen.

Een uitgelezen kans om het VKG Keurmerk en de zekerheden onder de aandacht te brengen bij deze groep bezoekers. Tjerk liet zich veelvuldig op de beursvloer zien en had een kennisquiz over het keurmerk en kunststof kozijnen ontwikkeld. Deelnemers aan de quiz konden € 1.000,- cashback winnen. De winnaar wordt snel bekend gemaakt.
Dit jaar had VKG extra kennis op de stand. Accountmanagers van onze leden waren aanwezig om de praktische vragen van bezoekers over kunststof kozijnen te beantwoorden. Veel vragen werden gesteld over het onderhoud en duurzame karakter van de kozijnen.