VKG Keurmerk op beurs Eigen Huis

17 sep. 2018
Wij staan op de beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht. Van vrijdag 21 september tot en met zondag 23 september worden er zo'n 28000 bezoekers verwacht in de Jaarbeurs. Voor iedereen in alle fasen van bouw, verbouw of verhuizing is er wat wils. Het VKG team is er om te vertellen wat het keurmerk betekent en voor de beantwoording van de praktische vragen rondom de (aanschaf van) kunststof kozijnen is er elke dag een adviseur aanwezig.

De Eigen Huis beurs is met 200 exposanten de grootste en meest complete beurs van Nederland op het gebied van woon-, verhuis- en verbouwplannen.

Een uitgelezen kans om het VKG Keurmerk en alle voordelen van kunststof kozijnen onder de aandacht te brengen bij deze groep bezoekers. Ook Tjerk is weer van de partij! Tjerk heeft een online quiz ontwikkeld waarmee bezoekers hun kennis over kunststof kozijnen en het keurmerk kunnen toetsen. Bij deelname aan deze quiz maken bezoekers kans op € 1.000,- cashback bij besteding vanaf € 2.500,- bij een van onze dealers.