Vragen? Bel naar (030) 750 98 01
VT Wonen weer verliefd op je huis

VKG Projecten

Roel en Rianne weer ‘verliefd op hun huis’

Tijdens vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ monteerden VKG leden Kozijncenter Ede en Kozijndeluxe namens Select Windows prachtige openslaande tuindeuren met een groot zijlicht. Roel en Rianne uit Uden hebben nu behalve meer licht en ruimte in de woning ook een weids uitzicht over de tuin.

Tuindeuren in trendy antracietgrijs

In de tv-uitzending zag de kijker precies hoe het in z’n werk gaat als je bijvoorbeeld meer licht en ruimte in je woning wenst. Of het woongenot zoekt in de verbinding met huis en tuin. De kijker ontdekt met eigen ogen dat kunststof kozijnen bij elke woning passen omdat er veel verschillende uitstralingen, kleuren en structuren te kiezen zijn.

Enorme lichtinval

De openslaande tuindeuren met daarnaast een zijlicht dat rechtstreeks op de onderdorpel geplaatst is, zorgen voor een bijzondere sfeer. De lichtinval is enorm. Hierdoor lijkt de woning groter en lijkt het net of je ín de tuin staat. Ze zijn uitgevoerd in trendkleur antracietgrijs met de LIGNA houtnerfstructuur. Roel en Rianne hoeven de openslaande deuren nooit meer te schilderen. Ook dát draagt bij aan woongenot natuurlijk.

Verwarmd glas

Al dat glas trekt wel kou aan. Zeker nu de radiator verwijderd was, moesten we hier iets mee. Om toch lekker warm van het uitzicht in de tuin te genieten, adviseerde Select Windows verwarmd triple isolatieglas. Gekscherend wordt dit wel ‘knuffelglas’ genoemd. De stralingswarmte van het infrarood licht is voelbaar als je voor het raam zit en naar buiten kijkt.

Energie Kozijn

Om helemaal afgestemd te zijn op de toekomst is gekozen voor een Energie Kozijn. Dit kozijn heeft een extra diep profiel met zeven isolatiekamers. Hier past perfect triple glas in. Deze combinatie glas en kozijn heeft de laagst mogelijke U-waarde (dus weinig warmteverlies) en is daarmee het best isolerende kozijn dat op de markt verkrijgbaar is.

De kunststof kozijnen, het vaste raam en de openslaande deuren zijn geproduceerd onder VKG Keurmerk bij kunststof kozijnen fabriek en VKG partner GevelNed en gemonteerd door VKG leden uit het Select Windows partner netwerk.