Vragen? Bel naar (030) 750 98 01
overhandiging vkg certificaat kunststofkozijnen4U

VKG Lidmaatschap

VKG Keurmerk lid of partner wordt u niet zomaar. Alleen bedrijven die aan alle VKG Kwaliteitseisen voldoen kunnen VKG Keurmerk lid, of VKG Keurmerk partner worden. Met een lidmaatschap versterkt u niet alleen uw onderneming, maar de hele kunststof branche. Door het VKG lidmaatschap kunt u zich onderscheiden van minder kwalitatieve bedrijven, die in kunststof gevelelementen handelen.

Wat zijn de voordelen van een VKG lidmaatschap?

Onze VKG leden zijn onder te verdelen in vier groepen: leden, partners, profielleveranciers en fabrikanten. Het VKG Keurmerk lidmaatschap is meer dan alleen een kwaliteitskeurmerk naar uw klanten toe. Als VKG Keurmerk lid krijgt u meer kennis, meer invloed en meer voordeel. We zetten vijf belangrijke voordelen voor u op een rijtje:

1. 6 Zekerheden voor uw klant

Uw klanten zijn op zoek naar zekerheid. Lid zijn van een kwaliteitskeurmerk organisatie, geeft uw organisatie extra voorsprong op andere partijen in de markt. U ontleent autoriteit aan het VKG Keurmerk lidmaatschap. Kwalitatieve kozijnen, goede afspraken, gediplomeerde monteurs, één opleverdocument en een overdraagbaar Keurmerkcertificaat. Aangesloten zijn bij het VKG Keurmerk betekent zes zekerheden aan uw klant bieden.

2. Meer kennis

Als lid krijgt u toegang tot het Kennis Centrum Gevelbouw. Met (e-learning) opleidingen, informatie om op uw website te zetten en een professionele helpdesk voor al uw vragen over techniek en regelgeving. En hierin ontwikkelen wij door.

3. Meer invloed

De VKG lobbyt bij nationale en lokale overheden en andere belangrijke partijen. Ook kunnen we afspraken maken met verschillende instanties. Als lid bent u altijd op de hoogte en kunt u meepraten.

4. Bijdragen aan recycling

VKG is al jaren bezig met verduurzaming van processen en het kunststof product, met een eigen VKG recyclingsysteem. Als lid ontvangt u het MRPI-certificaat waarmee u aangeeft dat u duurzaam onderneemt en participeert in het VKG systeem.

5. Meer korting

Als lid krijgt u 25% korting op de diensten van het SKG – IKOB.

6. Efficiënt opleveren, zonder geschreven werkbonnen

De Oplever App die VKG ontwikkelde maakt het hele oplever- en controleproces makkelijker voor alle partijen en geeft de eindgebruiker inzicht in gebruikte materialen. Het opleverdossier is zo vormgegeven dat het past als een bouwsteen in het opleverdossier zoals de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen voorschrijft. Het digitale projectsysteem zorgt in combinatie met de Opleverapp voor een gesloten kwaliteitsketen. Alleen VKG aangesloten bedrijven kunnen deze app gebruiken.

Hoe word ik VKG Keurmerk lid of partner?

Zit u in de kunststof branche en heeft u interesse om lid of partner te worden van VKG Keurmerk? Neem dan contact met ons op. We vertellen u dan graag meer over het proces, de voorwaarden en de voordelen van een lidmaatschap.