Cursussen Kennis Centrum Gevelbouw

Het cursusaanbod vindt u op www.kenniscentrumgevelbouw.nl
Voor alle cursussen kunt u zich vanaf heden inschrijven.

Inhoudelijke vragen over een cursus of een vraag over een in-company cursus van het Kennis Centrum Gevelbouw, kunt u stellen via info@kenniscentrumgevelbouw.nl
of telefonisch tijdens kantooruren op 030-750 98 06.

De 'wachtkamer' van de KCG Academy

Als stichting is het Kennis Centrum Gevelbouw telkens op zoek naar balans. De balans van de opleiding leveren waar de medewerkers van bedrijven behoefte aan hebben en tegelijkertijd zorgen voor een kostendekkend plaatje. Want winst maken is als stichting niet de bedoeling, maar verlies draaien ook zeker niet.

Om die zaken te bereiken kunnen cursussen pas doorgang vinden bij een minimum aan inschrijvingen. En om teleurstellingen van uitstel van een cursus te voorkomen heeft het KCG graag inzicht in de interesse voor een cursus.

U kunt zich op voorhand zonder verdere verplichtingen inschrijven voor een cursus, als deze nog niet is opgenomen in de planning. Inschrijven gebeurt dan in de ‘wachtkamer’ zoals dat in de KCG Academy heet. Op die manier krijgt het KCG inzicht waar de behoefte ligt en kan vervolgens de cursus ingepland worden, bij de verwachting van voldoende inschrijvingen. Als de cursusdatum niet schikt worden uiteraard ook geen kosten in rekening gebracht en wordt u op de hoogte gebracht bij een nieuwe datum.

De cursussen waar momenteel interesse in is, en waar het zeker van belang is om in te schrijven in de wachtkamer zijn: Gevel modules Algemeen, Constructie deel I, Bouwfysica deel I, Materiaal, Constructie deel II, Bouwfysica deel II. Is er een andere leerbehoefte, over bijvoorbeeld inbraakwerendheid of CE markering of anders, bel dan even met het KCG om tot een geschikte invulling te komen. Ook als er vragen zijn omtrent inschrijving.

Informatie over de KCG cursussen is te vinden op de website www.kenniscentrumgevelbouw.nl

Wij hopen velen van jullie te zien in de KCG Academy!