Ben jij de ambitieuze energieke Branchemanager die wij zoeken?

Branchemanager VKG Keurmerk

Als branchemanager van het VKG Keurmerk adviseer jij pro-actief potentiële leden om de samenwerking aan te gaan en aan te sluiten bij deze dynamische en innovatieve branchevereniging. En je overtuigt woningcorporaties en VVE’s van de voordelen van kunststof kozijnen met het VKG Keurmerk. Spreekt jou dit aan? Lees dan verder.

Over VKG

 • ‘Wij zijn een dynamische en innovatieve club waar meedenken en meebeslissen ontzettend wordt gestimuleerd en gewaardeerd’
 • ‘We werken nauw met elkaar samen en er heerst een informele cultuur’
 • ‘Er wordt gestuurd op output. Je krijgt hier vrijheid om te ondernemen en thuiswerken is geen enkel probleem’

 • De VKG is een jonge en innovatieve branchevereniging in de gevelbranche. Zij behartigt de belangen van de hele keten van bedrijven die zich bezighouden met de toelevering, productie en montage van kunststof kozijnen ramen en deuren. Het VKG Keurmerk geeft leden en haar afnemers zekerheid, toegang tot een waarborgfonds en borgt de kwaliteit in de hele keten. De VKG staat voor de uitdaging het Keurmerk nog meer bekendheid en gewicht te geven in de markt en de nieuw ontwikkelde Opleverapp verder uit te rollen onder haar leden.

  Wat ga jij doen?

  Ter versterking van het VKG team zijn wij op zoek naar een branchemanager. In deze rol werk je nauw samen met de directeur en de marketeer en heb je als belangrijkste taak het netwerk uit te breiden, (nieuwe) leden te adviseren en een grotere vraag naar het VKG Keurmerk in de B2B markt te creëren. Dit doe je door middel van netwerken, acquisitie en het geven van presentaties. Jouw gesprekspartners zijn onder andere directie en management van bedrijven in de kunststofbranche, woningcorporaties, Vve’s en vastgoedbeheerders. Daarnaast trek je samen met het VKG team op richting de overheid om de ‘circulaire geveleconomie’ onder de aandacht te brengen en verder uit te rollen.

  Wat bieden wij?

  Bij deze uitdaging hoort een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband
 • 32 tot 40 uur per week
 • Een marktconform salaris
 • Je krijgt een auto, laptop en telefoon van de zaak
 • Pensioen conform cao voor metaal en techniek
 • Vakantiedagen per jaar conform cao voor metaal en techniek en op basis van leeftijd
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid om vanuit huis te werken
 • Een organisatie & team waarin ontwikkelen, vrijheid, gezelligheid en ondernemen centraal staat

 • Wat breng jij mee?

  Ambitie, eagerness, pro-activiteit, overtuigingskracht en sterke communicatieve vaardigheden! Je bent een zelfstarter, resultaatgericht, komt je afspraken na en kunt goed schakelen en communiceren op directieniveau. Verder vragen wij van jou HBO werk- en denkniveau, en heb jij affiniteit met bij voorkeur bouw, techniek en/of economie. Je hebt interesse in en/of kennis van verschillende duurzaamheidsaspecten ( LCA, recycling, producentenverantwoordelijkheid, nieuwe business modellen, klimaatakkoord). Je hebt relevante werkervaring in de B2B markt en bent daarin bewezen succesvol.

  Meer weten?

  Neem dan contact op met Albert Zegelaar op telefoonnummer 06-42118758.

  Solliciteren

  Solliciteren is eenvoudig. Stuur je CV naar zegelaar@vkgkeurmerk.nl.

  Tot binnenkort!