Menu

Ecokozijnen

Molendijk Noord 80 E
7461 JE Rijssen

Openingstijden:

Ma - Vrij
09.00 - 17.00 uur

Ecokozijnen

Maatwerk kunststof kozijnen bestellen

Ecokozijnen levert en monteert kozijnen door geheel Nederland. Dat wil zeggen dat we in de Randstad tot aan Veendam en Maastricht duurzame kozijnen plaatsen. Onze kunststof kozijnen zijn ten eerste van zeer sterke kwaliteit, bovendien kunt u ze in nagenoeg elke kleur bestellen.

Comfortabel en isolerend

Bovendien tochten onze kunststof kozijnen niet. Als gevolg van sterke aansluitingen verliest u zo geen energie. Vandaar dat onze kunststof kozijnen duurzaam en kostenbesparend werken. U kunt de kunststof kozijnen eenvoudig schoonmaken en dus blijft het mooi om te zien. Anderzijds heeft u geen schilder meer nodig, dus uw periodieke kosten blijven achterwege. En dat is wel net zo fijn.

Er is veel mogelijk als het gaat om kunststof kozijnen. Zo kunt u kiezen uit blokprofielen, schuine profielen, vlakke profielen of slanke profielen.

Kunststof kozijnen op maat van Ecokozijnen

Een ander voordeel is de maatvoering. Die is net als bij hout ook in elke maatvoering te verkrijgen. U kunt de kozijnen meten en dus de maten aan ons doorgeven. Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor een juiste meting. U kunt tot op de millimeter bij ons bestellen.

Wilt u graag persoonlijk advies? Geen probleem. Wij leggen u u graag uit over de mogelijkheden zoals die van toepassing zijn op uw situatie.