Menu
Filter op:

Leer meer over kunststof

32 artikelen en projecten
Artikel

Energie-uitdagingen zorgen voor toenemend duurzaam gedrag

Voor vele huishoudens en bedrijven vormen de verhoogde energieprijzen een serieus probleem. Daar waar het kan worden, wordt kritisch gekeken naar het energieverbruik. Dit komt bovenop de toenemende zorg over de klimaatveranderingen. Beide factoren leiden tot gedragsverandering

Artikel

TNO: “Het verduurzamen van woonhuizen moet sneller.”

Recent deed onderzoeksinstituut TNO een oproep aan de politiek, woningcoöperaties, de bouwsector en energiebedrijven: Het verduurzamen van woonhuizen gaat niet snel genoeg. Een beter nationaal isolatieprogramma zou moeten zorgen voor de verduurzaming van in ieder geval 1,5 miljoen slecht geïsoleerde woningen.

Artikel

Vraag aan minister: versoepel VvE-besluitvorming bij duurzaamheidheidsaanpassingen

Een collectieve aanpak van een VvE heeft voordelen, maar kent ook beperkingen. Want hoe pak je het aan als jij graag nieuwe kozijnen met tripleglas wilt om je huis te verduurzamen, maar de VvE stemt daar niet mee in?

Artikel

Kunststof kozijnen: een slimme investering

Kunststof kozijnen kunnen we met recht een échte investering noemen op weg naar een duurzame, onderhoudsarme en veilige woning.

Artikel

In ere hersteld

De eigenaren van een prachtig pand uit 1906 wilden de originele en gerenoveerde details in ere houden maar de kozijnen waren aan vervanging toe.

Project

VKG Keurmerk in de praktijk: Remco & Rachelle

Remco en Rachelle moderniseerden hun woning en kozen voor kunststof kozijnen. Het waarborgfonds van het VKG Keurmerk gaf hen extra zekerheid.

Artikel

Kunststof kozijnen: de meest gestelde vragen

Overweeg je de aanschaf van kunststof kozijnen? Je hebt er vast een aantal vragen over. Wij zetten de meest gestelde vragen op een rij.  

kunststof kozijn Artikel

Duurzaamheid kunststof kozijnen

Op de juiste wijze geproduceerd, toegepast en hergebruikt, levert kunststof juist een belangrijke bijdrage aan een duurzame levensstijl.

Artikel

Verduurzamen woning: dit kun je doen

Het verduurzamen van je woning begint bij isoleren. Wist je dat kunststof kozijnen beter isoleren dan hout? Lees er alles over in onze blog.