Menu
Filter op:

Leer meer over kunststof

46 artikelen en projecten
Project

Investering leidt tot besparing

In Goirle staat het huis van Sandra en Hugo. Een huis dat ooit met houten kozijnen was opgeleverd, zoals de meeste huizen in het verleden. Dat betekent dat er onderhoud nodig is, eens in de zoveel jaar moeten alle kozijnen geschuurd en geverfd worden. Dat betekent geld en tijd investeren en als je het niet zelf wil of kan doen: nog meer geld.

Project

Stijlvol brood bakken

Een stijlvolle bakkerij in het ‘Hart van Alphen’ is voorzien van prachtige kozijnen met een matte UV-bestendige folie. Een strakke en chique invulling waarmee de aannemer en projectontwikkelaar ‘outside the box’ gingen,

Project

De juiste keuze na showroombezoek

De strakke kunststof kozijnen onderstrepen de moderne uitstraling van deze villa in Goirle. Lees hoe de bewoners tot hun keuze kwamen en bekijk het prachtige eindresultaat.

Artikel

Renovatie maakt villa energieneutraal

Een villa uit de jaren vijftig is na renovatie een prachtige energieneutrale, meergeneratiewoning geworden, met een moderne maar ook tijdloze uitstraling. Een flinke klus. Als je gaat voor een grote verduurzamingsslag, dan vereist dat een goede voorbereiding.

Artikel

Kunststof kozijnen inclusief montage

Als het weer kouder wordt, denk je als woningeigenaar over hoe je je woning beter kunt isoleren. Het plaatsen van nieuwe kozijnen zorgt voor een flinke opwaardering van je woning, in esthetiek, wooncomfort en een lagere energierekening. Kwaliteit is een belangrijke factor bij de aanschaf van kunststof kozijnen.

Artikel

Een waterdichte oplossing

In het pittoreske Zuid-Limburg, waar groene heuvels en open velden elkaar afwisselen, wonen Miranda en Michel samen met hun dochter en zoon in een prachtige vrijstaande woning. Met de grote ramen vormt het uitzicht een belangrijk onderdeel van het woonplezier. Dat plezier werd door een technisch mankement overschaduwd. Gelukkig was het ooit geplaatst met de garantie van VKG Keurmerk.

Artikel

Raambekleding voor kunststof kozijnen

De kracht van kunststof kozijnen zit hem in de constructie. Deze intact laten is belangrijk. Dat is een uitdaging bij het plaatsen van raambekleding. Boren en schroeven is immers geen aanrader. Er is een perfect antwoord en deze is ruim 10 jaar geleden ontwikkeld door een partner van VKG Keurmerk.

Artikel

Het kunststof kozijn past zich aan

Het lijkt vrij eenvoudig, een rechthoek van kunststof met glas erin. Maar vergis je niet in het belang van een kundig ontwerp, kwalitatieve fabricage en montage. Er zijn flinke ontwikkelingen in de wereld van de kunststof kozijnen, net als in de hele bouwwereld. Duurzaamheid is belangrijk, altijd hand-in-hand met kwaliteit. Innovatie en verbeteringen zijn nodig om deze slag te blijven slaan, net als meegaan in bredere ontwikkelingen van de bouw.

Artikel

Een goed proces zorgt voor kwaliteit en plezier van nieuwe kozijnen

Het laten vervangen van kozijnen is iets dat de meeste huiseigenaren één of twee keer in hun leven doen. Er komt een hoop bij kijken; je wilt zeker zijn dat je de juiste keuze maakt in kwaliteit en garantie én dat het proces fijn verloopt. Sonja en Stefan hadden in hun vorige huis de kozijnen ook vervangen en waren zeer tevreden over deze partij uit Haaksbergen. Dit tweede deel van het verhaal gaat over het aankoop en montageproces.