Menu

Kunststof voordeur

De voordeur is het eerste dat veel mensen zien van je woning, het is een bepalende factor. Je wilt graag een mooi exemplaar, passend bij je woning en je smaak. Dankzij de ruime mogelijkheden in voordeuren van kunststof maken dat er altijd een passende te vinden is. Achter die nieuwe deur is het warm, want de isolerende werking van een kunststof voordeur met het VKG Keurmerk is groot. De strenge kwaliteitseisen, controles en de plaatsing door gecertificeerde monteurs, maken dat je kwaliteit in huis haalt.

Kunststof schuifpuien en openslaande deuren

De verbinding tussen binnen en buiten wordt voor veel huishoudens steeds belangrijker. De tuin is een buitenkamer, bedoeld om in te leven en van te genieten. Een kunststof pui met openslaande deuren of een kunststof schuifpui zijn de perfecte manier om het contact tussen binnen en buiten te vergroten op de mooie dagen. En op de minder mooie dagen zit je er binnen warmpjes bij, want kunststof kozijnen isoleren zeer goed en zijn bovendien geschikt voor tripleglas en andere sterk isolerende ruiten. Ook de enkele kunststof tuindeur heeft deze eigenschappen en deze kan je, net als de pui, selecteren uit een ruime collectie met vele stijlen en kleuren. En als het geplaatst is, dan ben je klaar. Geen verfklussen meer, slechts soms even afnemen met een doekje en een mild sopje.

Kosten van kunststof deuren

De kosten van kunststof deuren liggen uiteen. Dit heeft te maken met zaken als kwaliteit en maatwerk. Hoge kwaliteit kan nu net iets meer kosten, maar betaalt zich al snel terug. Zo worden deuren en kozijnen met het VKG Keurmerk altijd geplaatst door een gecertificeerd monteur, vakwerk is belangrijk voor een optimale isolatie. En dat merk je weer in het binnenklimaat en in de energierekening. Vanwege de sterke isolatiewaarde kan je ook subsidie ontvangen als je kunststof deuren en kozijnen plaatst.

Omdat kunststof een lange levensduur heeft en goede recyclemogelijkheden kunnen we de kosten voor het klimaat (de true cost) zo minimaal mogelijk houden. Hier draagt de ontwikkeling van fossielarme-pvc ook aan bij. De branche committeert zich aan de circulaire bouweconomie en daarmee aan de klimaatdoelstellingen.

Laten plaatsen van kunststof deuren

Natuurlijk word je helemaal meegenomen in het proces van plaatsing. Van inmeten tot de daadwerkelijke montage, alles gebeurt in overleg en wordt netjes ingepland.

Er is altijd een vakman voor het plaatsen van kunststof deuren met VKG Keurmerk bij jou in de buurt.