Menu

Wooncomfort

Goede kunststof kozijnen staan bekend om de sterke isolerende werking. Het heeft een lage U-waarde en draagt daarmee bij aan een optimaal wooncomfort. Dat merk je in een lager energieverbruik en in je nek als je bij een raam zit. De tocht blijft waar hij zijn moet, buiten, zodat jij comfortabel in je huis zit. Hetzelfde geldt overigens ook op de hete dagen, de sterke isolatie draagt dan bij aan een comfortabele temperatuur binnen. Kunststof kozijnen zijn bovendien uitermate geschikt voor geïntegreerde zonwering (en andere raambekleding), dat is praktisch en mooi.

Duurzaam is de toekomst

Meer dan ooit kiezen we voor duurzaam. Voor de een geldt dat de besparing op energiekosten zwaar weegt, de ander wil graag zijn bijdrage leveren aan het tegengaan van de klimaatcrisis. Wat je beweegreden ook is, kunststof kozijnen zijn een duurzame investering. De lange levensduur, 50 tot 75 jaar, maken het veelal een eenmalige investering. En tijdens dat kozijnenleven is het onderhoud minimaal. Af en toe een doekje over het kozijnen om het schoon te houden is genoeg, gewoon tijdens het zemen van de ramen. Je bespaart op schilderskosten en het uitblijven van schilderwerk is weer een mooie besparing voor het milieu.

Extra voordelen met de 4 zekerheden van VKG Keurmerk

Kunststof kozijnen zijn de juiste keuze en als die kozijnen het VKG Keurmerk dragen is het de optimale keuze. Als brancheorganisatie dragen we zorg voor kwaliteit, garantie en service. De voordelen hebben we vertaald naar 4 zekerheden. Deze zijn automatisch inbegrepen bij iedere aankoop die het VKG Keurmerk mag dragen.

  • Zekerheid van kwaliteit
  • Zekerheid van garantie en waarborgfonds
  • Zekerheid van controle en transparantie
  • Zekerheid van duurzaamheid
Bekijk het overzicht met alle zekerheden.

Subsidie

Er is de overheid veel aangelegen om duurzame maatregelen te stimuleren. Zo worden er subsidies verstrekt, ook voor burgers. Landelijk zijn er verschillende stimuleringsmaatregelen, maar ook op lokaal niveau zijn er regelingen die voordelig zijn voor de inwoners. Lees meer over de mogelijkheden en voorwaarden op onze pagina over de landelijke subsidieregelingen voor kunststof kozijnen. 

Heb je vragen over kunststof kozijnen? Onze experts staan voor je klaar met advies. Ook als je situatie net even afwijkt van de standaard, bijvoorbeeld omdat je in een monumentaal pand woont, schroom dan niet. Kunststof kozijnen bieden vele mogelijkheden en een mooi, kwalitatief aanzien.