Menu

Voortdurend verbeteren

VKG Keurmerk stelt hoge kwaliteitseisen. Controle zorgt dat in de hele keten aan die eisen voldaan wordt. De VKG Kwaliteitseisen & Adviezen vormen de basis van de kwaliteitsborging voor de branche. De hierin opgenomen voorschriften en richtlijnen voldoen aan het Bouwbesluit en andere Nationale en Europese regelgeving. De VKG-leden gaan nog een stap verder; samen met onze partners en leden blijven we proces en product verbeteren om jullie nog hogere kwaliteit te bieden.

Kwaliteit…en dat zie je

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig stijlvol en veelzijdig. Het maakt de woning af in de stijl die jij voor ogen hebt. Onze leveranciers adviseren je over een passend product, voor bestaande woningen, nieuwe woningen en oude stadspanden, arbeiderswoningen of boerderijen.

Gediplomeerde monteurs

Kozijnen die onder het VKG Keurmerk geproduceerd en gemonteerd worden, worden altijd geplaatst door een gediplomeerd en gecertificeerd monteur. De kwaliteit van kunststof kozijnen gaat namelijk niet alleen over het kozijn zelf, maar ook over de plaatsing. Het is een vak apart en daarom zijn er vakmensen voor nodig. Onderdeel van deze kwalitatieve, professionele omgeving is constructieve bijscholing. VKG Keurmerk ontwikkelt trainingen zodat monteurs vakmensen blijven en hun naam mogen zetten onder een VKG-gecertificeerd project.

Kwaliteit van kunststof kozijnen

  • Kwaliteit van kozijnen, glas, hang- en sluitwerk en alle andere onderdelen door VKG Kwaliteitseisen & Adviezen
  • Aangevuld met controle in de gehele keten.
  • Kwaliteit van montage door gediplomeerde en gecertificeerde monteurs.
  • De nieuwe generatie kunststof kozijnen is stijlvol en veelzijdig.