Vragen? Bel naar (030) 750 98 01
Overleg Niels van Doorn en Arthur Nuss

VKG Keurmerk Zakelijk

Platform voor de branche

De Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) is een platform voor de toonaangevende profielleveranciers, fabrikanten en dealers en partners uit de kunststof kozijnenindustrie. Samen met circa 120 leden vertegenwoordigt de VKG een marktaandeel van meer dan 75%. VKG komt al meer dan 40 jaar op voor de belangen van de kunststof gevelelementenindustrie. En voor die van onze leden.

Een keten van Kwaliteit en Leden

De afgelopen jaren hebben we ontzettend veel voor elkaar gekregen. Denk aan de versoepeling voor het vergunningbeleid bij vervanging van kozijnen, de organisatie van het VKG-recyclingsysteem en de invoering van het Keten Keurmerk.
Met dit Keten Keurmerk garanderen we kwaliteit van gevelelementen en alle onderdelen door de hele keten. Onze leden staan hier samen garant voor.

VKG Keurmerk Leden en partners

De keten van kwaliteit wordt gevormd door alle aangesloten bedrijven. Van leden tot partners en van toeleveranciers tot montagebedrijven en dealers. Allemaal werken ze volgens de VKG Kwaliteitseisen en voldoen aan de strengste eisen.

Ontdek de VKG Keurmerkbedrijven.

Lid worden van VKG Keurmerk

Met een VKG Keurmerk lidmaatschap versterkt u niet alleen uw onderneming, maar de hele kunststofbranche. En u onderscheidt zich van minder kwalitatieve bedrijven, die in kunststof gevelelementen handelen.

Ontdek meer over het lidmaatschap. 

Het bestuur van het VKG Keurmerk

Het bestuur van VKG Keurmerk wordt gevormd door een afvaardiging van leden. Het bestuur bestaat uit:

Amanda Knol (Select Windows), Ronald van den Ing (Ploeg Kozijnen), Noël op ’t Hoog (Ramenfabriek Op ’t Hoog), Hans Peters (Driessens), Jurian Tabbers (Schipper Kozijnen), Marc Vreugdenhil (Deceuninck), Richard van Dreumel (Dreumen Ramen en Deuren) en Ton de Vries (Aarnink Kunststof Kozijnen)

Bestuur

Het team van het VKG Bureau

Het VKG Keurmerk bureau bestaat uit een professioneel zelfsturend team. Dit team bestaat uit vijf leden:

Directeur Albert Zegelaar, Branchemanager Kasper Oudshoorn, Managementassistent Jacqueline de Rooij, Manager Techniek en Innovatie en Marketingmanager Kitty Rossen.

Samen met het bestuur spelen ze een belangrijke rol in de plannen en toekomst van VKG.

Neem contact op met VKG.

VKG Team

Meer over VKG en uw business

Bij de aanschaf van kunststof kozijnen voor projecten komt veel kijken. Meer weten over VKG en het keurmerk en ontdekken wat VKG ook voor uw business kan betekenen?

-> Ontdek de zekerheden van het VKG Keurmerk voor projecten.
-> Bekijk wat de VKG Opleverapp voor uw opleverproces kan betekenen. 
-> Vind een VKG Keurmerkbedrijf

Lees waarom zij de keuze maakten