Menu
KozijnTech bv

KozijnTech B.V.

Reedijk 7B3
3274 KE Heinenoord

KozijnTech B.V.

KozijnTech bv is een gerenommeerd bedrijf dat al ruim 30 jaar ervaring heeft in het leveren van gevelsystemen voor renovatie en nieuwbouw. Met vaste opdrachtgevers in woningbouw, aannemingsbedrijven, VvE beheerders en verzekeringsmaatschappijen, maar ook de particulier die wij overhouden aan het verzorgen van vakkundige montage.

Naast het leveren van gepaste gevelsystemen, verzorgt KozijnTech bv ook complexe expertise, zodat problemen die al lang lopen, en niet worden opgelost eindelijk worden aangepakt door middel van het maken van een gepast plan van aanpak. Dit doen wij door middel van eventuele demontage, of montage van de oude gevelsystemen, maar ook door middel van onderhoud aan het beslag of roosters, waardoor de problemen aan de gevelsystemen worden opgelost.

Het is bij KozijnTech bv van groot belang dat de relatie met onze opdrachtgevers niet alleen breed en ondersteunend is, maar ook zeker voor de langere termijn. Voor KozijnTech bv is kwaliteit en garantie erg belangrijk. Al onze gevelsystemen worden geproduceerd en gemonteerd onder VKG- en VMRG Keurmerk zodat al onze gevelsystemen voldoen aan alle KOMO en NEN normeringen.

KozijnTech bv