Menu

Dakramen, draaikiepramen en andere modellen  

Kunststof kozijnen zijn zeer geschikt voor alle soorten ramen. Niet alleen de standaard rechthoekige ramen, maar ook bijzondere dakramen, ronde raampjes, draaikiepramen in afwijkende verhoudingen. Op zoek naar een grote schuifpui, een brede raampartij of een klein bijzonder raampje in de hal? Kunststof kozijnen kunnen op maat gemaakt worden. De VKG-leveranciers zijn allen specialisten en denken graag met je mee. Er is altijd een Keurmerkleverancier bij jou in de buurt. Loop eens binnen en leg je situatie voor. 

De montage van de kunststof kozijnen op maat 

Maatwerk gaat niet alleen over de juiste afmetingen, maar ook over montage op maat. Dat wil zeggen dat een gecertificeerd monteur de kunststof kozijnen plaatst en daarbij rekening houdt met de bouw en de materialen van de woning. Is het een woning met geschiedenis en moeten we de staat en het karakter van de muren bewaken? Dat doen we! Betreft het houtbouw? Ook daar kunnen onze monteurs prima mee uit de voeten. We zien het zo, de plaatsing van kunststof kozijnen is altijd maatwerk, waarbij we heel goed kijken naar jouw wensen en je woning. 

Ramen en deuren op maat 

Als we spreken van kunststof kozijnen op maat, dan bedoelen we natuurlijk ook deuren en de daaromheen passende kozijnen. Dus of je op zoek bent naar een kunststof voordeur, tuindeur of prachtige openslaande deuren, alles is maatwerk. In afmetingen en in kleuren en stijlen, zodat het je woning mooier en praktischer maakt. 

Wat als er iets misgaat met de maatvoering 

Waar gewerkt wordt, kan ook wel eens iets misgaan. Het gebeurt heel zelden, maar de maten van het kunststof kozijn kunnen net verkeerd worden opgemeten of ingevoerd. Natuurlijk is dit de verantwoordelijkheid van de leverancier en zorgen zij dat het zo snel mogelijk goed geregeld wordt, zonder extra kosten en discussie. Ook daar staat VKG Keurmerk garant voor. 

Kies je voor zekerheid en maatwerk? Kijk dan hier voor een VKG Keurmerkleverancier bij jou in de buurt.