Menu

Een keuze die dus bijtijds gemaakt moet worden. VKG Keurmerk komt veel bij partners, fabrikanten en leveranciers over de vloer en we zien daar al deze mooie, nieuwe mogelijkheden. Kunststof kozijnen zijn bij uitstek geschikt voor geïntegreerde bekleding, vanwege de flexibiliteit in afmetingen en kozijndikte. We nemen jullie graag mee in de opties en voordelen.

Een onderhoudsvriendelijke oplossing

Gordijnen, lamellen, luxaflex en andere traditionele opties hebben zo nu en dan wat aandacht nodig. Stoffen gordijnen moeten gewassen worden of naar de stomerij worden gebracht. Plissés en lamellen moeten zo nu en dan eens kennismaken met de plumeau of stofdoek. En een sopje langs de houten of kunststof stroken houdt het lekker fris. Wanneer de raambekleding tussen het glas verwerkt is, hoeft dit uiteraard niet. Dat is vooral heel praktisch voor ruimtes waar vocht en/of vet vrij spel heeft; de badkamer en de keuken. Een hygiënische oplossing die, eenmaal geplaatst, geen energie meer kost. Bijkomend voordeel is dat je niet in de kozijnen of muren hoeft te boren om iets op te hangen.

Voor ieder wat wils

Raambekleding tussen glas biedt mogelijkheden: jaloezieën, plissés, dubbelplissés en uiteraard alle in verschillende kleuren. Het systeem is geïntegreerd in het isolatieglas en omdat het alle gewenste privacy al biedt, geeft het ook de gelegenheid om te spelen met extra’s. Een dun linnen gordijn om sfeer te geven? Mooie vitrage met een kleur die matcht met het interieur? Of toch liever het geheel strak houden en het laten bij de raambekleding tussen het glas?

De meeste opties zijn te combineren met diverse soorten beglazingen:

  • Hoog Rendementsglas (HR++)
  • Zonwerend glas
  • Veiligheidsglas
  • Brandwerend glas
  • Hardglas

De raambekleding zit bevestigd in het glas en wordt direct in de spouw gemonteerd. Een klus die vanzelfsprekend met aandacht en deskundigheid dient te gebeuren, door een professional.

Raambekleding tussen glas, kiezen voor een luxe (t)huis

De laatste decennia zijn wij Nederlanders steeds meer gaan investeren in onze inrichting. Een huis dat voelt als thuis, is belangrijk voor ons. Een bepaalde mate van luxe is welkom, dat stukje extra comfort en uitstraling maken het thuiskomen en thuiszijn net even iets leuker. Met geïntegreerde raambekleding kies je zowel voor dat mooie, afgewerkte aanzien als voor het gebruiksgemak. Het is eenvoudig te openen, te sluiten of deels te sluiten. Veel systemen werken met een afstandsbediening, wat net dat beetje extra gebruiksvriendelijkheid geeft.

Zonwering tussen glas

De raambekleding waar we het nu over hebben is er niet alleen voor privacy of afscherming van het buitenlicht op de slaapkamer. Verschillende varianten zijn ook perfecte zonweringsoplossingen. Fijn om op de echt warme dagen de warmte buiten te houden en om de zon te weren als ze vervelend op je beeldscherm schijnt.

Het VKG Keurmerk kiest altijd voor een keten aan kwaliteit. Onze partners en leden voldoen aan onze strenge norm, waardoor we kwaliteit kunnen garanderen. Innovatie is ook een belangrijk element binnen onze vereniging en een groot deel van de bedrijven die ons keurmerk voeren zijn dan ook uitstekend op de hoogte van de mogelijkheden omtrent raambekleding tussen glas. Dus ben je je aan het oriënteren? Vraag hen eens om advies, ze helpen je graag.

  • Raambekleding tussen glas: Select Windows Drachten
Raambekleding tussen glas Op ´t Hoog