Vragen? Bel naar (030) 750 98 01
global architects

Waarom VKG Keurmerk

Om zeker te zijn van gecontroleerde kwaliteit en financiële zekerheid hoeft u bij de keuze voor kunststof kozijnen maar op één Keurmerk te letten: Het VKG Keurmerk.

Zekerheid met VKG Keurmerk

Zekerheid is een belangrijk voordeel van het VKG Keurmerk. Niet alleen zekerheid dat kozijnen jarenlang meegaan, maar ook zekerheid dat u zaken doet met betrouwbare leveranciers.

Ontdek de 6 VKG Keurmerk zekerheden

Kwaliteit door de hele keten

De keten van kunststof kozijnen industrie kent vier schakels: de toeleverende industrie, kozijnproductie, montage en service. Alle schakels in de keten worden onafhankelijk van VKG door SKG-IKOB gecontroleerd op kwaliteit.

Onze Keten van Kwaliteit

Heldere en eerlijke afspraken

De VKG Garantie- en leveringsvoorwaarden vormen de basis van de afspraken tussen u en de leverancier. Deze bieden u extra zekerheid. Mocht u er samen niet uitkomen, dan kunt u terugvallen op de geschillenregeling.

Wat doet het VKG Bureau voor u?

Exclusief voor gerenommeerde leveranciers

VKG is de branchevereniging voor bedrijven in kunststof kozijnen, -ramen en -deuren. Het VKG Keurmerk vormt de kwaliteitsstandaard voor de branche. Dit keurmerk geven we alleen aan bedrijven die voldoen aan strikte voorschriften en kwaliteitseisen.
Dat maakt het een keurmerk waarop u kan vertrouwen.

Over het VKG lidmaatschap

Onafhankelijk gecontroleerde kwaliteit

Bij de aanschaf van kunststof kozijnen van een VKG leverancier bent u ervan verzekerd dat de kwaliteit is getoetst en voldoet aan de Nationale en Europese spelregels. VKG laat onafhankelijk het hele proces in alle schakels van de keten controleren; van productie tot en met montage. De VKG Kwaliteitseisen vormen de basis van de kwaliteitsborging van de kunststof kozijnen branche.

Onze VKG Kwaliteitseisen

Excellent opgeleide monteurs

Het bestendig monteren van kunststof kozijnen is vakwerk. VKG Keurmerk bedrijven werken alleen met gecertificeerde monteurs die zich houden aan de montagevoorschriften uit de VKG Kwaliteitseisen.
Onafhankelijke keurmeesters nemen minimaal een keer per jaar een steekproef bij alle bedrijven die het VKG Keurmerk voeren.

Onze VKG Keurmerkleveranciers

Meer over kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen, kunststof deuren en kunststof schuifpuien zijn er in allerlei vormen, maten en stijlen. Op onze pagina’s informeren wij u over deze kenmerken en de verschillen.

-> Ontdek meer over kunststof kozijnen.
-> Lees verder over kunststof deuren.
-> Bekijk de mogelijkheden van kunststof schuifpuien.