Menu
Amstelland Kozijnen

Amstelland Kozijnen Amstelveen

Dorpstraat 35
1182 JB Amstelveen

Openingstijden:

Di - Vrij
13.00 - 17.00 uur
Za
10.00 - 16.00 uur
Daarbuiten
op afspraak

Amstelland Kozijnen Amstelveen

Amstelland Kozijnen bestaat uit een gedreven team van vakkundige specialisten dat volledig thuis is in kunststof kozijnen. Van advies, tot levering en montage. Tevens zijn wij leverancier van Hörmann garagedeuren.

Net als alle Select Windows partners zijn we VKG gecertificeerd en hebben we voor elk type woning een passend kunststof kozijn. Of u nu openslaande tuindeuren, een draaikiepraam, schuifpui of een kunststof voordeur overweegt: het verschil met hout is nauwelijks zichtbaar. U kiest de kozijnuitstraling die u wenst en u heeft de keuze uit 150 kleuren en structuren (houtnerf, metallic en mat). De kunststof kozijnen hebben een rechte hoek verbinding (Hollandse Hoek®) zoals we dat kennen van houten kozijnen. Ook de scharnierkapjes van voorheen hebben plaatsgemaakt voor slanke rolbandscharnieren. Grootste voordeel: u hoeft uw kozijnen, ramen, deuren en schuifpui nooit meer te schilderen.

Advies op locatie

Wij komen graag bij uw thuis de situatie bekijken. Wat is de bouwkundige staat en wat is een passende kleur voor de uitstraling van uw woning en welk kozijnprofiel komt het beste tot z’n recht in uw woning? Wij adviseren u graag vrijblijvend op locatie. We staan bekend om ons open en eerlijke advies. Wij hebben maar één doel: van goed wonen, beter wonen maken.

Voordelen van onze kunststof kozijnen

– nooit meer schilderen;
– hoge isolatiewaarde
– op maat gemaakt in de Select Windows fabriek;
– professioneel advies en vakkundige plaatsing;
– niet van hout te onderscheiden;
– inbraakwerend (standaard SKG*** beslag);
– 15 jaar garantie op kunststof kozijnen, de kleur en montage;
– 10 jaar garantie op het hang- en sluitwerk;
– natuurlijk VKG gecertificeerd.

Bezoek de showroom Amstelveen

Woont u in de regio Amstelland (o.a. Amstelveen, Diemen, Aalsmeer, Ouderkerk aan de Amstel, Abcoude, Badhoevedorp, Amsterdam en Uithoorn) en wilt u weten hoe onderhoudsarme kunststof kozijnen uw woning kunnen veranderen? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen.

De deur staat voor u open!