Menu
Select Windows Aalsmeer VT Wonen

Select Windows Zwaag

www.selectwindows.nl
Levert landelijk

De Compagnie 7
1689 AG Zwaag

Openingstijden:

Hoofdkantoor
Ma - t/m vrij
9:00 – 17:00 uur

Select Windows Zwaag

Select Windows is een toonaangevende marketingorganisatie in de kunststof kozijnen branche die vertegenwoordigd wordt door lokale ondernemers die verspreid zitten over het land: onze partners.

Dankzij deze landelijke dekking van professionele en sterke ondernemers zit er altijd wel een Select Windows partner bij u in de buurt. U heeft dus altijd een showroom dichtbij waar u onze kunststof kozijnen kunt bewonderen, gratis advies krijgt en vrijblijvend inspiratie op kunt doen.
Onze partners monteren stuk voor stuk isolerende kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien en tal van andere producten die zich rondom de woning bevinden. Alles met het doel: van goed wonen, beter wonen maken.

Select Windows is een toonaangevende organisatie in de kunststof kozijnen branche die vertegenwoordigd wordt door lokale ondernemers; onze partners. Select Windows partners monteren hoogwaardige producten die zich rondom de woning bevinden met ondersteuning van de Select Windows organisatie. Al onze kozijnen worden in de eigen fabriek geproduceerd volgens de richtlijnen van het VKG en gemonteerd door onze partners welke allemaal het VKG Keurmerk mogen voeren.

Kunststof met houtlook

De kozijnen van al onze partners worden in de Select Windows fabriek op maat geproduceerd in de gewenste kleur en structuur (hout, metallic of mat). Dankzij innovaties zoals de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®), verdiepte profielen en de LIGNA structuur zijn houten kozijnen niet langer te onderscheiden van houten kozijnen. Zo is er altijd een op maat gemaakt kozijn te creëren voor elk type woning! Bent u op zoek naar het allerbeste isolerende kozijn van dit moment? Vraag dan naar ons Energie Kozijn.

Inbraakveilige kunststof deuren

Of u nu kiest voor openslaande tuindeuren, een achterdeur of een voordeur: Alle Select Windows deuren die u vindt bij onze partners zijn standaard voorzien van slanke rolbandscharnieren en hebben standaard SKG*** deurbeslag. Mooi en inbraakveilig volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo woont u isolerend, inbraakveilig én onderhoudsarm. Kunststof kozijnen hoeft u namelijk nooit meer te schilderen.

Hoogste kwaliteitseisen

Al onze kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De productie gebeurt volgens de richtlijnen van het VKG. Onze lokale partners zijn stuk voor stuk vaklieden. Zij monteren en installeren de producten en mogen allemaal het VKG Keurmerk voeren.

Voordelen Select Windows kozijnen

  • alle kozijnen worden op maat gemaakt in de eigen fabriek;
  • productie volgens de richtlijnen van het VKG;
  • altijd een kozijn dat past bij de stijl van de woning;
  • professioneel advies en vakkundige montage;
  • altijd een Select Windows showroom bij u in de buurt;
  • alle partners zijn VKG gecertificeerd;