Menu
Bouwbedrijf van Marrum Franeker

Bouwbedrijf van Marrum

Voltastraat 6
8801 PL Franeker

Openingstijden:

Ma - Vrij
07.30 - 17.00 uur

Bouwbedrijf van Marrum

Ruim 120 jaar een begrip in Friesland

Al sinds 1900 is Van Marrum dé bouwpartner in Friesland. De vierde generatie Van Marrum staat net als alle generaties ervoor volledig klaar voor de klant. We luisteren goed naar uw wensen en adviseren u graag bij uw bouwplannen.

Behalve nieuwbouw en verbouw richten we ons tevens op de particuliere renovatiemarkt. Handig, want een nieuwe achterdeur mondt vaak uit in een complete verbouwing. Omdat u bijvoorbeeld toch graag de keuken bij de woonkamer betrekt en via een schuifpui de tuin in wilt kunnen lopen. Een duurzaamheidsslag levert behalve een prettiger wooncomfort bovendien een bezuiniging op omdat de energierekening lager uitvalt.

Beste kwaliteit

Voor de kunststof kozijnen maken we gebruik van Select Windows kozijnen. Dit doen we omdat alleen de beste kwaliteit goed genoeg is voor u. De isolatiewaarde van onze kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien is subliem, u hoeft kunststof kozijnen nooit te schilderen en we leveren alle deuren standaard met SKG*** beslag. Keurig volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Voordelen Select Windows kozijnen

  • Altijd op maat gemaakt;
  • vakkundige montage;
  • isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm;
  • kunststof kozijnen die exact lijken op hout;
  • verkrijgbaar in 150 kleuren/structuren;
  • 15 jaar garantie op de kunststof kozijnen en de montage;
  • VKG gecertificeerd.

Altijd een passend kozijn

Of u nu in een monumentale boerderij woont, eigenaar bent van een karakteristieke jaren 30 twee-onder-een-kapper, een rijtjeshuis betrekt uit de jaren 70 of een moderne villa bewoont, wij hebben altijd een passend kozijn, raam, deur of schuifpui voor u.

Bezoek de showroom in Franeker

Woont u in de buurt van Harlingen, Sneek, Bolsward, Leeuwarden of Sint Annaparochie? Neem dan contact met ons op en bezoek vrijblijvend onze showroom aan de Voltastraat 6 in Franeker. Dan praten wij u bij over de enorme mogelijkheden die u hebt dankzij de sterk isolerende Select Windows kozijnen. Wij gaan graag met u in gesprek om samen te onderzoeken wat we voor u kunnen betekenen. Bouwen doe je samen!