Menu

DEZA Kozijnen Heerhugowaard

Industriestraat 8A
1704 AA Heerhugowaard

Openingstijden:

Di - Vrij
10.00 - 17.00 uur
Za
10.00 - 15.00 uur
Overig
Op afspraak

DEZA Kozijnen Heerhugowaard

Thuis betekent een vertrouwde plek om tot rust te komen. Comfort speelt daarbij een belangrijke rol. Dat betekent geen tocht en een goede temperatuur in huis. DEZA Kozijnen uit Heerhugowaard gunt iedereen een fijn (t)huis.

DEZA Kozijnen is sinds 2001 actief in sterk isolerende kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Dankzij de hoge isolatiewaardes van de kozijnen in combinatie met HR++ of zelfs triple glas blijft het in de winter binnen lekker warm en in de zomer juist heerlijk koel.

Keuze uit 150 kleuren/structuren

Door rechte hoek verbindingen (Hollandse Hoek®), verdiepte profielen en de keuze uit 150 kleuren en structuren zijn onze kunststof kozijnen niet van hout te onderscheiden. Zeker de LIGNA structuur doet wonderen. Op alle (zelf samen te stellen) voordeuren, achterdeuren en openslaande deuren hebben de minder fraaie scharnierkapjes van voorheen plaatsgemaakt voor slanke rolbandscharnieren. Bovendien zijn al onze deuren standaard voorzien van SKG*** beslag. Dus ze voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Onderhoudsarme kozijnen

Alle kozijnen worden in de Select Windows fabriek op maat gemaakt en door vakkundige monteurs bij u thuis gemonteerd. U heeft er dus zelf amper omkijken naar. Zelfs de schilderbeurten zijn verleden tijd als u kiest voor kunststof ramen en deuren. Af en toe met een vochtige doek erlangs is meer dan voldoende.

Voordelen van Select Windows kozijnen

– dankzij 7 isolatiekamers sterk isolerende kozijnen;
– niet van hout te onderscheiden;
– altijd op maat gemaakt en vakkundig geplaatst;
– 15 jaar garantie op de kozijnen, de kleur/structuur;
– 10 jaar op de montage en het isolatieglas;
– verkrijgbaar in 150 kleuren en structuren;
– onderhoudsarm en inbraakwerend;
– VKG gecertificeerd.

Bezoek de showroom in Heerhugowaard

Wij gaan voor kwaliteit! Vandaar dat onze kozijnen en eigen monteurs het VKG Keurmerk met trots dragen. Komt u uit de kop van Noord-Holland? Bezoek dan onze fraaie showroom in Heerhugowaard. Wij geven u graag persoonlijk en vakkundig advies. We hopen u snel aan de Industriestraat 8a in Heerhugowaard te mogen ontmoeten.