Menu

Kozijncenter Ede

Hoorn 33
6713 KR Ede

Openingstijden:

Di - Za
Op afspraak

Kozijncenter Ede

Woont u in de buurt van Veenendaal, Wageningen, Amerongen of Ede en bent u op zoek naar duurzame kunststof kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui? Dan is Kozijncenter Ede dé partij! We adviseren u graag als u voornemens bent duurzaam te renoveren.

Onze profielen zijn sterk isolerend. In de Select Windows fabriek worden onze kunststof kozijnen op maat gemaakt en rondom versterkt met staal. Zo heeft u behalve isolerende ook een inbraakveilige voordeur, achterdeur of openslaande tuindeuren. Bovendien leveren wij op al onze deuren standaard SKG*** beslag. Dus volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Inbraakwerend, onderhoudsarm, isolerend en duurzaam

U kiest onze Select Windows kozijnen in de kleur die u wenst. Hierdoor past uw raam, deur, schuifpui of gevelbekleding altijd bij de stijl van uw woning. Bij ons heeft u de keuze uit maar liefst 150 kleuren en structuren. U realiseert een onderhoudsarme woning die de uitstraling van hout heeft, maar het gemak van kunststof. Zo hoeft u de woning nooit meer te schilderen. Af en toe schoonmaken met een vochtige doek is voldoende. U zit bij Kozijncenter Ede dus isolerend, inbraakwerend, duurzaam én onderhoudsarm. Dankzij het VKG keurmerk weet u zeker dat u met een betrouwbare partij zaken doet.

Up-to-date en waardevol advies

Als partner van Select Windows profiteren wij van gezamenlijk inkoopvoordeel. We volgen samen producttrainingen en krijgen marketingondersteuning. Hierdoor zijn wij altijd up-to-date om u te voorzien van waardevol advies. Zo maken we van goed wonen, beter wonen.

Voordelen Select Windows kozijnen

– onderhoudsarm (nooit meer schilderen);
– inbraakwerend (versterkt met staal en standaard SKG*** beslag);
– isolerend (7 isolatiekamers);
– keuze uit 150 kleuren/structuren;
– 10 jaar garantie op de montage;
– 15 jaar garantie op kleur en structuur;
– op maat gemaakt en vakkundige geplaatst;
– VKG gecertificeerd.

Bezoek de showroom in Ede

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Hoorn 33 in Ede. Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende tijd heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak of advies op maat.