Vragen? Bel naar (030) 750 98 01
Pand Kunststofkozijn4U

Korte Baan 20
8331 LA Steenwijk

Openingstijden:

Di-Vrij
10.00 - 16.30 uur
Zaterdag
11.00 - 16.00 uur

Kunststofkozijn4U

Kozijnen, schuifpuien, deuren & meer…

Onze woningen zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien. Comfortabel en gezellig, lekker thuis in eigen huis. Maar het kan beter. Met de producten die Kunststofkozijn4U levert worden goede woningen, betere woningen!

Ben je op zoek naar nieuwe kozijnen voor vaste ramen, draairamen, draaikiepramen, achterdeuren, openslaande deuren, tuindeuren, balkondeuren of zoek je juist een kunststof schuifpui? Met onze kunststof kozijnen ben je voor lange tijd voorzien van mooie, duurzame en veilige ramen en deuren. Onderhoud is nauwelijks nodig en uw woning is veel beter geïsoleerd, waardoor je bespaart op je energierekening.

Al onze kozijnen worden op basis van Schüco profielen in de moderne Nederlandse fabriek van Select Windows op maat gemaakt in de door jou gewenste kleur en structuur (houtnerf, mat of metallic). Onze kunststof raamkozijnen en kunststof deurkozijnen zijn dankzij de rechte verbinding (Hollandse Hoek®) en de LIGNA structuur niet van houten kozijnen te onderscheiden en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Wij bieden nog meer producten, die je meer woonplezier opleveren. Kijk bijvoorbeeld ook even naar ons assortiment in terrasoverkappingen en pelletkachels.