Menu

Multi Kozijn Spakenburg

Haarbrug 6
3751 LM Bunschoten

Openingstijden:

Ma - Do
09.00 - 12.00 uur
Ma - Do
13.00 - 17.00 uur
Vrijdag
09.00 - 12.00 uur
Vrijdag
13.00 - 16.00 uur
Zaterdag
09.00 - 13.00 uur

Multi Kozijn Spakenburg

Multi Kozijn Spakenburg is al jarenlang een begrip in de regio Bunschoten-Spakenburg. Deze Select Windows partner is gespecialiseerd in levering en vakkundige montage van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien.

Al onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien worden in de Select Windows fabriek op maat gemaakt. U kiest het profiel, de vorm, de uitstraling, de kleur en de structuur die passen bij de stijl van uw woning. Voordat we er een raam of deur van maken, worden de profielen rondom versterkt met staal. Stevig en inbraakwerend.

Inbraakwerende, isolerende onderhoudsarme kozijnen

De kozijnen van Multi Kozijn Spakenburg zijn behalve inbraakwerend, ook isolerend. Het Hollands Facet en Hollands Blok profiel hebben maar liefst zeven isolatiekamers. Daar komt bij dat kunststof zich niets aantrekt van weersinvloeden, hierdoor zijn kieren in het kozijn verleden tijd. Net als schilderen. U kiest uit 150 kleuren en structuren en creëert een hout look-a-like kozijn, maar u hoeft het nooit meer te verven.

Van draaikiepraam tot gevelbekleding

Wilt u enkel een vast raampje vervangen door een draaikiepraam dat wij standaard voorzien van vier ventilatiestanden? Of wilt u een complete achterpui vervangen door een vouwwand of schuifpui? Ons vakkundige team deinst nergens voor terug. Wij zijn ook volledig thuis in onderhoudsarme gevelbekleding.

Vakkundig en persoonlijk advies

Zowel onze producten als onze vakkundige monteurs dragen het VKG Keurmerk. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. In de ruime showroom in Bunschoten zijn alle mogelijkheden in alle rust te bezichtigen en krijgt u een vakkundig en persoonlijk advies.

Voordelen van onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien:

– keuze uit 150 kleuren en structuren (hout, mat, metallic);
– inbraakwerend en onderhoudsarm;
– hoge isolatiewaarde;
– 15 jaar garantie op kunststof kozijnen, de kleur/structuur;
– 10 jaar garantie op de montage;
– op maat gemaakt en vakkundig advies;
– VKG gecertificeerd.

Bezoek onze showroom

Wij laten u graag de mogelijkheden van de kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zien. U bent van harte welkom in onze showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten. Gaat u mee naar een van onze referentieprojecten in Amersfoort, Leusden, Bunschoten, Soest, Huizen of Utrecht? U ziet met eigen ogen hoe wij van goed wonen, beter wonen maken.