Menu

Select Windows Drachten

De Bolder 52
9206 AR Drachten

Openingstijden:

Di, Woe, Do
13.00 - 17.00 uur
Vrij
10.00 - 17.00 uur
Za
10.00 - 14.00 uur
Daarbuiten
op afspraak

Select Windows Drachten

Iedereen is anders en geen woonsituatie is gelijk. Daarom is een woonadvies op maat van belang. Select Windows Drachten staat bekend als een persoonlijk en servicegericht bedrijf. Eigenaar Jannes Fokkema laat mensen graag nóg prettiger wonen.

Graag komt Jannes langs om uw woonsituatie te bekijken en de woonwensen te bespreken. Hoe ligt de woning? Wat voor type bouw betreft het? Welke stijl vindt u mooi? En hoe is de lichtinval? Jannes zit al sinds 1995 in de kunststof kozijnen branche en kent alle woningtypes wel zo’n beetje in en rond Drachten.

VKG keurmerk

Of Jannes nu een kunststof schuifpui plaatst, een voordeur of raam, hij gaat zowel in zijn advies als bij de keuze voor producten voor onvoorwaardelijke kwaliteit. Vandaar de keuze voor het VKG Keurmerk. Zo koopt u betrouwbaarheid en zekerheid.

Onderhoudsarme kozijnen

Alle kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien komen uit de Select Windows fabriek. De profielen worden rondom versterkt met staal. Dit zorgt ervoor dat ze sterk isolerend en inbraakwerend zijn. Omdat het oog ook iets wil, kiest uzelf de vorm, de stijl en de kleur die past bij uw smaak of de stijl van uw woning. U heeft de keuze uit 150 kleuren met een mat, metallic of houtlook structuur. Schilderen is daarna nooit meer nodig. U maakt uw kozijnen, ramen en deuren voortaan enkel schoon met een vochtige doek.

Voordelen van Select Windows kozijnen

– uitstraling van hout (dankzij innovaties);
– gemakt van kunststof (nooit meer schilderen);
– isolerend, inbraakwerend en duurzaam;
– keuze uit 150 kleuren/structuren
– op maat gemaakt en vakkundige geplaatst;
– 15 jaar garantie op de kozijnen, kleur/structuur;
– 10 jaar garantie op de montage;
– VKG gecertificeerd.

Bezoek de showroom in Drachten

Woont u in de buurt van Beetsterzwaag, Sneek, Heerenveen, Surhuisterveen of Burgum en bent u toe aan nieuwe kozijnen? Dan bent u van harte welkom in onze showroom aan de Bolder 52 in Drachten. Jannes laat u graag de mogelijkheden zien.