Menu
Team Sterkozijn

Ster Kozijn Oldenzaal

Lubeckstraat 36
7575 EE Oldenzaal

Openingstijden:

Di - Vrij
09.00 - 17.00 uur
Zaterdag
10.00 - 16.00 uur
Overige tijden
op afspraak

Ster Kozijn Oldenzaal

Al 25 jaar is Ster Kozijn hét kozijnenbedrijf in Oldenzaal dat totaaloplossingen biedt voor nieuwbouw en renovatie op het gebied van kunststof kozijnen, ramen en deuren en schuifpuien.

Op maat gemaakt

Onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien worden op maat gemaakt in de Select Windows fabriek en zijn voorzien van het VKG Keurmerk. Dankzij onze goede producten, uitstekende service en hard en vakkundig werken, krijgt u als klant het resultaat dat u mag verwachten. Onze slogan luidt niet voor niets: ‘We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!’

Lijkt exact op hout

Onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuienzijn dankzij de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®), verdiepte profielen en ruime keuze uit kleur en structuur niet te onderscheiden van hout. Zeker niet met de unieke LIGNA structuur heeft u kunststof kozijnen met een 100% houtuitstraling. Het enige verschil met houten kozijnen is dat u kunststof nooit meer hoeft te schilderen) en dat onze kunststof kozijnen sterk isoleren(zeven isolatiekamers). Vraag naar ons Energie Kozijn als u voor het best isolerende kozijn in de markt wilt gaan.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Doordat wij onze profielen in de Select Windows fabriek versterken met staal zijn onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien inbraakveilig. Wij plaatsen op al onze deuren SKG*** beslag. Volledig volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen. 

Voordelen van kunststof kozijnen

– keuze uit 150 kleuren en structuren;
– sterk isolerende kozijnen;
– niet te onderscheiden van hout;
– professioneel advies en vakkundige plaatsing;
– inbraakwerend en onderhoudsarm;
– 15 jaar garantie op kunststof kozijnen en kleur/folie;
– 10 jaar garantie op de montage;
– VKG gecertificeerd.

Bezoek de showroom in Oldenzaal

Woont u in de buurt van Enschede, Hengelo, Rossum, Weerselo, Lonneker of Lutte? Dan bent u bij Ster Kozijn aan het juiste adres. Omdat iedere woning anders is en smaken verschillen, komen de adviseurs van Ster Kozijngraag bij uw thuis de situatie bekijken. Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn. 
In de showroom aan de Lübeckstraat 36 in Oldenzaal staat alles voor u uitgestald en kunt u rustig bekijken wat voor u de beste optie is. Desgewenst rijden we samen langs een aantal referentieprojecten zodat u met eigen ogen ziet waartoe wij in staat zijn.