Menu

VAKkozijnen

Vlasveen 54
9301 PT Roden

Openingstijden:

Ma
09.30 - 14.00 uur
Di
Gesloten
Woe
09.30 - 12.00 uur
Do
18.30 - 21.00 uur
Vrij
09.30 - 14.00 uur
Za
09.30 - 13.00 uur

VAKkozijnen

Wij zijn Sjouke en Paulien, het hart van VAKkozijnen in het prachtige Roden. Met jarenlange ervaring in de bouw en expertise in het monteren van Select Windows kozijnen, staan wij klaar om jouw huis mooier en duurzamer te maken. VAKkozijnen: ieder kozijn, een vak apart!

Jarenlange ervaring in de bouw

Sjouke is zijn carrière ooit gestart als kozijnenmonteur in Groningen en raakte zo bekend met Select Windows kozijnen. Toen hij vervolgens een eigen bouwbedrijf startte heeft hij vele woningen in de regio gebouwd, gerenoveerd, uitgebouwd of van een maatwerk dakkapel voorzien. En nu is het tijd voor een volgende stap in zijn ondernemerschap. Met het oprichten van VAKkozijnen neemt hij ook een adviserende rol op zich, samen met Paulien. Vanuit een prachtige showroom in Roden, tonen zij de isolatiekracht van mooie kozijnen in combinatie met isolatieglas.

Vakkundige montage

Duurzaam renoveren, een woning klaar maken voor een energiezuinige of zelfs energieneutrale toekomst; dat is de nieuwe doelstelling. Met een team van ervaren monteurs worden dagelijks particuliere woningen en appartementen gerenoveerd onder de voorwaarden gesteld door branchevereniging VKG Keurmerk.

Mooi en uitgebreid assortiment

VAKkozijnen is leverancier van Select Windows Kozijnen. Mooie kunststof ramendeuren en/of schuifpuien uit een Nederlandse fabriek die op maat gemaakt worden. In ons advies voor kozijnen houden we rekening met jouw smaak en de stijl van je woning. Ook kijken we technisch mee naar wat er mogelijk en nodig is voor een goede montage.

Producten als dakgotengevelbekleding en isolatieglas, horen ook bij ons assortiment. Maar ook een maatwerk dakkapel die we in één dag plaatsen behoort bij VAKkozijnen tot de mogelijkheden.