Heb je vragen? Mail ons op info@vkgkeurmerk.nl
Menu

Overheidssubsidie

Als woningeigenaar heb je meerdere mogelijkheden om te verduurzamen. De investering verdien je meestal binnen een aantal jaren terug en je draagt direct bij aan het milieu. De overheid stimuleert dergelijke aanpassingen met subsidies, zo ook voor kunststof kozijnen, omdat deze een verantwoorde stap zijn in het verduurzamen van je woning. Het gaat om de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) voor eigenaren. De voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen zijn verruimd, dus dat biedt mooie kansen.

Het kozijn dat altijd past

De nieuwe generatie kunststof kozijnen zijn stijlvol en innovatief. Ze passen vanzelfsprekend in moderne woningbouw en zijn een prachtig en flexibel onderdeel bij de renovatie van oude panden. Ze passen dus ook bij jouw huis of project. Goede kunststof kozijnen staan bekend om de sterke isolerende werking. Ze hebben een lage U-waarde en dragen daarmee bij aan jouw optimale wooncomfort. De tocht blijft waar hij zijn moet, buiten, zodat jij comfortabel in je huis zit. Hetzelfde geldt overigens ook op de hete dagen, de sterke isolatie draagt dan bij aan een comfortabele temperatuur binnen. Een goede keuze dus, voor iedere dag.

Kozijnen met zekerheid

VKG Keurmerk is dé brancheorganisatie voor leveranciers en fabrikanten van kunststof kozijnen. We bewaken de kwaliteit van product en proces en werken aan duurzame innovatie. Deze doelstellingen zijn vastgelegd in onze vier zekerheden:

  • Kwaliteit
  • Garantie & Waarborgfonds
  • Controle & transparantie
  • Duurzaamheid

Kies voor kwaliteit

Kwaliteit leveren kan alleen als je de hele keten in beeld hebt. Toeleveranciers, fabrikanten en leveranciers werken samen aan een kwalitatief eindproduct, dat voldoet aan de hoge standaard die VKG Keurmerk stelt.

Uiteraard wordt de plaatsing van de kozijnen enkel uitgevoerd door gecertificeerde monteurs. Zo weet jij dat je met zekerheid kiest voor kwaliteit.

Hier vind je alle leveranciers die het VKG Keurmerk mogen voeren.

Oplevering kunststof kozijnen Amersfoort