Menu
Pand Kunststofkozijn4U

Brouwer4U Steenwijk

Korte Baan 20
8331 LA Steenwijk

Openingstijden:

Di-Vrij
10.00 - 16.30 uur
Zaterdag
11.00 - 16.00 uur

Brouwer4U Steenwijk

Onze woningen zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien. Comfortabel en gezellig, lekker thuis in eigen huis. Maar het kan beter. Met kunststof kozijnen van Brouwer4U, worden goede woningen, betere woningen!

Bent u op zoek naar nieuwe ramen, achterdeuren, openslaande deuren, een voordeur of zoekt u juist een kunststof schuifpui? Met onze kunststof kozijnen bent u voor de komende 50 jaar verzekerd van mooie, duurzame en veilige ramen en deuren. Onderhoud is nauwelijks nodig en uw woning is veel beter geïsoleerd, waardoor u bespaart op uw energierekening.

Kunststof kozijnen in 150 kleuren

Al onze kozijnen worden in de Select Windows fabriek op maat gemaakt in de door u gewenste kleur en structuur (houtnerf, mat of metallic). Onze kunststof ramen en deuren zijn dankzij verdiepte profielen, de rechte verbinding (Hollandse Hoek®) en de LIGNA structuur niet van houten kozijnen te onderscheiden en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Goed wonen wordt beter wonen

Wilt u voor eens en altijd de verfkwast aan de wilgen hangen, informeer dan ook naar onze gevelbekleding. Zo houdt u extra tijd en geld over om andere leuke dingen te doen. Thuis komt u vervolgens heerlijk tot rust. Zoals het hoort.

Voordelen van Select Windows kozijnen

– niet te onderscheiden van hout;
– op maat gemaakt en vakkundig geplaatst;
– hoge isolatiewaarde;
– nooit meer schilderen;
– passend bij de stijl van uw woning
– inbraakwerend en onderhoudsarm;
– verkrijgbaar in 150 kleuren/structuren;
– VKG gecertificeerd;
– 15 jaar garantie op kunststof kozijnen, kleur/structuur
– 10 jaar garantie op de montage.

Bezoek de showroom in Steenwijk

Woont u in de kop van Overijssel? In de buurt van Oldemarkt, Blokzijl, Giethoorn, Meppel of Wanneperveen? En zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Kies dan onderhoudsarme kozijnen van Brouwer4U. U bent van harte welkom om vrijblijvend inspiratie op te komen doen in onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk. Wij bieden nog meer producten, die u meer woonplezier opleveren. Kijk bijvoorbeeld ook even naar ons assortiment in terrasoverkappingen en pelletkachels. Tot snel!