Menu

HGD Boerboom Deuren en Kozijnen Elst

Fahrenheitstraat 6
6662 PZ Elst

Openingstijden:

Ma - Vrij
9.00 - 17.00 uur

HGD Boerboom Deuren en Kozijnen Elst

Woont u in de buurt van Arnhem-Nijmegen en bent u op zoek naar kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui met de looks van hout en het gemak van kunststof? Bezoek dan de showroom van HGD Boerboom Deuren en Kozijnen in Elst.

Inbraakveilige kozijnen

U kiest uit 150 kleuren en structuren (hout, metallic of mat) zodat het kunststof kozijn altijd past bij uw smaak en de stijl van uw woning. De houtnerfstructuur van LIGNA is een vlammende houtnerf structuur die niet van echt hout te onderscheiden is. Dankzij de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en de verdiepte profielen, lijkt uw kunststof raam, deur of schuifpui exact op hout. Maar dan inbraakveiliger. Onze kozijnen zijn in de Select Windows fabriek namelijk rondom versterkt met staal en op de deuren zit standaard SKG***-beslag. Zo is zelfs de populaire inbraakmethode ‘kerntrekken’ uitgesloten.

Onderhoudsarme kozijnen

Kunststof kozijnen zijn behalve duurzaam, isolerend en inbraakveilig ook onderhoudsarm. U hoeft ze nooit meer te schilderen. Schoonmaken met een vochtige doek is voldoende. U doet een leven lang met uw raam, deur en schuifpui. Op dag 1 straalt uw woning nog net zoals op de dag dat u uw kunststof kozijnen, draaikiepramen, voordeur of schuifpui liet plaatsen.

Voordelen kunststof kozijnen

– lijkt op hout, maar met het gemak van kunststof;
– altijd op maat gemaakt;
– keuze uit 150 kleuren/structuren;
– professioneel advies en vakkundige montage;
– isolerend en inbraakwerend;
– 15 jaar garantie op het kozijn, de kleur en de structuur;
– 10 jaar garantie op de montage;
– VKG gecertificeerd.

Bezoek de showroom in Elst

Woont u in de buurt van Arnhem/Nijmegen en wilt u meer weten over onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien? We ontmoeten u graag in onze showroom aan de Fahrenheitstraat 6 in Elst voor een advies op maat. U bent ook van harte welkom aan de Celsiusstraat 13 in Wijchen als u dat beter uitkomt.