Menu
Openslaande deuren Kozijn & Zo

Kozijn & Zo Hoogvliet

Hoefsmidstraat 35
3194 AA Hoogvliet

Openingstijden:

Ma - Vrij
10.00 - 17.00 uur
Za
10.00 - 15.00 uur

Kozijn & Zo Hoogvliet

Kunststof kozijnen van Kozijn & Zo staan garant voor een prettig wooncomfort. Dankzij de isolatiewaarden blijft het binnenshuis in de zomer heerlijk koel en ’s winters juist lekker warm.

Kunststof kozijnen met houtlook

Maar de dienstverlening gaat verder. Onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien hebben de looks van hout en het gemak van kunststof. Zo hoeft u ze nooit meer te schilderen. Schoonmaken met een vochtige doek is al voldoende.
U kiest uit 150 kleuren en structuren. Hierdoor is het eenvoudig om aan te sluiten bij uw smaak en de stijl van de woning. Of u nu in een nostalgische boerderij woont of in een moderne villa waar u graag zwarte kozijnen in wilt. Alles kan met onze veelzijdige kozijnen die op maat gemaakt worden in de Select Windows fabriek.

Standaard vier ventilatiestanden op draaikiepraam

Omdat wij alleen voor het allerbeste gaan, zetten wij een stap extra. Zo hebben al onze voordeuren, achterdeuren en openslaande tuindeuren standaard slanke rolbandscharnieren in plaats van de minder sierlijke scharnierkapjes. Om u veilig achter te laten, zijn al onze kunststof deuren standaard voorzien van SKG*** beslag zoals het Politiekeurmerk Veilig Wonen dat voorschrijft.
Op al onze draaikiepramen hebben we standaard vier ventilatiestanden. Want isoleren betekent ook ventileren.

Voordelen Select Windows kozijnen

– kunststof kozijnen met houtlook;
– op maat gemaakt in de Select Windows fabriek;
– professioneel advies en vakkundige montage;
– 15 jaar garantie op de kozijnen en de kleur/structuur;
– 10 jaar garantie op de montage;
– VKG gecertificeerd.

Bezoek de showroom in Hoogvliet

Kozijn & Zo staat voor de perfecte combinatie van vakmensen en producten van een hoge kwaliteit. Dat blijkt onder meer uit de vele tevreden klanten in Zuid-Holland en het VKG Keurmerk. Speciaal opgeleide monteurs zorgen voor een vakkundige montage van de kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Bezoek voor persoonlijk advies onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet en bewonder in alle rust de mogelijkheden. Ons professionele team staat voor u klaar om u vrijblijvend te adviseren en inspireren.