Menu
Nedko boerderij

Nedko Kozijn bv

Staalsteden 20
7547 TA Enschede

Nedko Kozijn bv

Kunststof kozijnen en deuren van Nedko Kozijn zijn door de vele mogelijkheden een aanwinst voor iedere woning! Kiest u voor een kozijn van Nedko Kozijn, dan haalt u een hoog kwaliteitsproduct in huis, verhoogt u uw wooncomfort en door de inbraakwerendheid verhoogt u uw veiligheid. Wij bieden u een ruime keus aan ral kleuren die tevens in houtnerflook geleverd kunnen worden. Wilt u precies weten wat de kosten zijn van kunststof kozijnen voor uw woning? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij Nedko Kozijn.

Met kunststof kozijnen van Nedko Kozijn BV kiest u voor de zekerheid van een VKG-fabrikant en -leverancier. De kozijnen en deuren worden gefabriceerd in onze eigen fabriek door moderne geautomatiseerde machines en ervaren mensen. Ook de montage gebeurt door eigen VKG-opgeleide monteurs.

En mocht het toch nodig zijn: een service afdeling die 7 dagen per week bereikbaar is. En dat alles voor een betaalbare prijs! Uiteraard betaalt u bij ons pas na de montage. Wie kan u meer zekerheid bieden?
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met daarbij een gratis offerte.