Menu

Bijster Kozijnen

Satellietbaan 12D
2181 MH Hillegom

Openingstijden:

Di - Do
09.00 - 17.00 uur
Vrij
09.00 - 15.00 uur
Za
10.00 - 14.00 uur

Bijster Kozijnen

Omdat we in vergelijking met veel andere landen voornamelijk bĂ­nnenshuis leven, hechten we veel waarde aan het wooncomfort van een woning. Woongeluk ervaren bewoners als er geen tocht in huis aanwezig is die steeds langs je benen en over je lichaam trekt. Ook isolatieglas speelt hierin een belangrijke rol.

Dat is precies de reden dat Bijster Kozijnen sterk isolerende kunststof kozijnen, ramen en deuren levert. Zeker in combinatie met het juiste isolatieglas, zit u goed. Met het Select Windows Energie Kozijn heeft u het perfect voor elkaar. In de winter blijft het heerlijk warm en in de zomer juist koel. Ook geluidshinder neemt drastisch af met onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien.

150 kleuren en structuren

Alle raam- en deurprofielen worden in de eigen Select Windows fabriek op maat gemaakt en rondom versterkt met staal. Dankzij de nieuwste innovaties is het verschil tussen kunststof deuren en houten deuren met het blote oog amper zichtbaar. U kiest uit maar liefst 150 kleuren/structuren (hout, metallic of mat).

Vakkundige monteurs

Bijster Kozijnen bestaat sinds het jaar 2000. Eigenaar Bob staat bekend om zijn eerlijke advies kwaliteit en servicegerichtheid. Een team van vakkundige monteurs verzorgt de montage van uw kunststof raam, deuren of schuifpui. Bob is van oorsprong aannemer dus u geeft uw verbouwing zorgeloos uit handen.

Voordelen van Select Windows kozijnen

– sterk isolerende kozijnen;
– niet te onderscheiden van hout;
– op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd;
– 15 jaar garantie op de kozijnen, de kleur/structuur;
– 10 jaar op de montage en het isolatieglas;
– onderhoudsarm, inbraakwerend en isolerend;
– niet te onderscheiden van houten kozijnen;
– verkrijgbaar in 150 kleuren en structuren;
– VKG gecertificeerd.

Bezoek de showroom in Hillegom

Woont u in de Bollenstreek? In Vogelenzang, Zwaanshoek, Hoofddorp of Nieuw Vennep en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien van het VKG-gecertificeerde bedrijf Bijster Kozijnen? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom aan de Satellietbaan 12D in Hillegom. U bent van harte welkom!