Menu

Vromans Kozijnen Goirle

Wim Rotherlaan 16
5051 JS Goirle

Openingstijden:

Ma
gesloten
Di -Vrij
09.00 - 17.00 uur
Za
09.00 - 15.00 uur
En op
afspraak

Vromans Kozijnen Goirle

Sinds 1985 is Vromans Kozijnen hét adres voor kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in het Noord-Brabantse Goirle. Bij Vromans Kozijnen draait het om kwaliteit en service.

Bent u het schilderen van uw woning zat? Zijn uw houten kozijnen aan vervanging toe of kiest u eindelijk voor die gewilde kunststof schuifpui? Wat de reden ook is dat u overstapt naar kunststof kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui: het is een goede keuze.

Kozijnen nooit meer schilderen

U zit hierdoor goed geïsoleerd, inbraakveilig en onderhoudsarm. Ondanks het feit dat kunststof kozijnen sterk op hout lijken, hoeft u ze nooit meer te schilderen. Doordat ze in de Select Windows fabriek op maat gemaakt worden in de kleur, structuur, vorm en stijl die u wenst, hebben we altijd iets dat past bij uw smaak of de stijl van uw woning. Of u nu in een jaren 30 woning woont of in een moderne blokwoning. Wij zeggen niet voor niets: ‘geen beter houten kozijn dan een kunststof kozijn’.

Voordelen van Select Windows kozijnen

– op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd;
– sterk isolerend (7 isolatiekamers);
– verkrijgbaar in 150 kleuren/structuren;
– korte levertijden, lange levensduur;
-15 jaar garantie op de kozijnen en de kleur/structuur;
– 10 jaar garantie op de montage;
– VKG gecertificeerd.

Bezoek de showroom in Goirle

Komt u er niet uit of u voor een vast raam met ventilatierooster moet gaan of voor een draaikiepraam waar bij ons standaard vier ventilatiestanden op zitten? Of twijfelt u tussen een schuifpui of openslaande tuindeuren? Wij adviseren u graag. Wij staan voor u klaar van advies en ontwerp, tot uitvoering en oplevering. Zowel de kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien als de monteurs hebben het VKG Keurmerk. Woont u in West-Brabant, ergens in de buurt van Tilburg, Alphen, Oisterwijk, Esbeek of Riel? Kom dan eens langs in onze showroom aan de Wim Rötherlaan 16 in Goirle voor vakkundig en persoonlijk advies.