Heb je vragen? Mail ons op info@vkgkeurmerk.nl
Menu

Het kozijn dat altijd past 

De nieuwe generatie kunststof kozijnen zijn stijlvol en innovatief. Ze passen vanzelfsprekend in moderne bouw en zijn een prachtig en flexibel onderdeel bij de renovatie van oude panden. Ze passen dus ook bij jullie project. Goede kunststof kozijnen staan bekend om de sterke isolerende werking. Ze hebben een lage U-waarde en dragen daarmee bij aan optimaal woon- en leefcomfort. De tocht blijft waar hij zijn moet, buiten. Hetzelfde geldt overigens ook op de hete dagen, de sterke isolatie draagt dan bij aan een comfortabele temperatuur binnen. Een goede keuze dus, voor ieder project.

Keurmerk voor kwaliteit en zekerheid 

De branche zorgt voor continue innovatie ten aanzien van recycling, circulariteit en natuurlijk kwaliteit. VKG Keurmerk is dé brancheorganisatie voor leveranciers en fabrikanten van kunststof kozijnen. We bewaken de kwaliteit van product en proces en werken aan duurzame innovatie. Deze doelstellingen zijn vastgelegd in onze vier zekerheden: 

  • Kwaliteit
  • Garantie & Waarborgfonds
  • Controle & transparantie
  • Duurzaamheid

Kies voor kwaliteit 

Kwaliteit leveren kan alleen als je de hele keten in beeld hebt. Toeleveranciers, fabrikanten en leveranciers werken samen aan een kwalitatief eindproduct, dat voldoet aan de hoge standaard die VKG Keurmerk stelt. Uiteraard wordt de plaatsing van de kozijnen enkel uitgevoerd door gecertificeerde monteurs. Zo weet je dat je met zekerheid kiest voor kwaliteit. 

Hier vind je alle leveranciers die het VKG Keurmerk mogen voeren.