Heb je vragen? Mail ons op info@vkgkeurmerk.nl
Menu

Wat zeggen je toekomstige collega’s…

‘Wij zijn een dynamische en innovatieve club waar meedenken en meebeslissen ontzettend wordt gestimuleerd en gewaardeerd.’

‘We werken nauw met elkaar samen in een informele cultuur.’

‘Er wordt gestuurd op output. Je krijgt hier vrijheid om te ondernemen en thuiswerken is geen enkel probleem.’

‘We kunnen echt verschil maken en een bijdrage leven aan een circulaire economie.’

Branchevereniging met perspectief

Het VKG Keurmerk is de innovatieve branchevereniging in de gevelbranche. Het is dé standaard voor kunststof kozijnen met waardevolle ketensamenwerking ten behoeve van circulariteit en duurzame kwaliteit.

Iedere dag behartigen we de belangen van de hele keten van bedrijven die zich bezighouden met de toelevering, productie en montage van kunststof kozijnen en deuren. De andere kant van het verhaal is dat we afnemers, zakelijk en particulier, zekerheid geven met kwaliteitscontroles en gewaarborgde garantieregelingen. Het VKG Keurmerk staat voor de mooie uitdaging het keurmerk nog meer bekendheid en gewicht te geven in de markt en samen nog meer verantwoordelijkheid te nemen voor kwaliteit en duurzaamheid binnen de keten.

De volgende drie pijlers staan centraal:

 • Gezamenlijke verantwoordelijkheid
 • Duurzame kwaliteit
 • Garantie door branchecontrole

Wat ga jij doen?

Ter versterking van het VKG-team zijn wij op zoek naar een branchemanager.
In deze rol werk je nauw samen met de directeur en de marketingmanager en heb je als belangrijkste taak het netwerk uit te breiden, (potentiële en nieuwe) leden te adviseren en een grotere vraag naar het VKG Keurmerk in de B2B markt te creëren.

Dit doe je door middel van netwerken, acquisitie en het geven van presentaties. Jouw gesprekspartners zijn bedrijven in de kunststofbranche, woningcorporaties, VvE’s en vastgoedbeheerders. Daarnaast trek je samen met het VKG-team op richting de overheid en de EU om de ‘circulaire geveleconomie’ onder de aandacht te brengen en verder uit te rollen.

Wat bieden wij?

Bij deze uitdaging hoort een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Een contract voor onbepaalde tijd met doorgroeimogelijkheden;
 • 32 tot 40 uur per week;
 • Een marktconform salaris;
 • Je krijgt een auto, laptop en telefoon van de zaak;
 • Pensioen conform cao voor Metaal & Techniek;
 • Vakantiedagen per jaar conform cao voor Metaal & Techniek en op basis van leeftijd;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • Een organisatie en team waarin ontwikkelen, vrijheid, en ondernemen centraal staan.

Wat breng jij mee?

Ambitie, pro-activiteit, overtuigingskracht en sterke communicatievaardigheden. Je bent een zelfstarter, resultaatgericht, komt je afspraken na en kunt goed schakelen en communiceren op directieniveau. Verder vragen wij van jou hbo werk- en denkniveau en heb jij affiniteit met bouw, techniek en economie. Je hebt interesse in, en kennis van, verschillende duurzaamheidsaspecten (LCA, recycling, producentenverantwoordelijkheid, nieuwe businessmodellen, klimaatakkoord,…). Je hebt relevante werkervaring in de B2B-markt en bent daarin bewezen succesvol.

Ben je nieuwsgierig? Kom je uit een andere branche en wil je wellicht een overstap maken? Of wil je sfeer proeven en persoonlijk je vragen stellen? Maak een afspraak en kom langs voor een kop koffie.

Meer weten?

Neem dan contact op met Albert Zegelaar via telefoonnummer 06-42118758.

Solliciteren

Stuur je cv en een motivatiebrief naar zegelaar@vkgkeurmerk.nl.