Menu

Dreumel Ramen en Deuren

Rhone 34
2491 AP Den Haag

Openingstijden:

Ma - Vrij
09.00 - 17.30 uur
Zaterdag
10.00 - 17.00 uur

Dreumel Ramen en Deuren

Vervanging van kozijnen of uitbreiding van uw woon- en leefruimte is een bijzondere investering die vraagt om zorgvuldige afwegingen. Bij Dreumel kunt u kiezen uit een compleet assortiment van kunststof kozijnen (ook in schuifpuien, vouwwanden en dakkapellen) die voor u op maat worden gemaakt. Design, comfort, veiligheid en duurzaamheid; alles komt samen in de kunststof kozijnen van Dreumel. 

Onderhoudsvrij, veilig, isolerend en persoonlijk

Kunststof kozijnen zijn weerbestendig. Het oppervlak af en toe reinigen met een zachte spons, water en een ‘zacht’ schoonmaakmiddel houdt uw kozijnen in perfecte conditie. Bovendien zijn kunststof kozijnen inbraakwerend én isolerend. In de kunststof kozijnprofielen bevinden zich verschillende luchtkamers die met isolatiemateriaal zijn opgevuld. Daardoor daalt uw energieverbruik en bespaart u op uw energiekosten. En de stijl en kleur van de kozijnen bepaalt u zelf. U kunt kiezen uit talloze kleuren en diverse structuren en zelfs voor kunststof kozijnen met een stijlvolle houtlook.

Kwaliteit en service

De focus op kwaliteit en service is door de jaren heen een vaste kernwaarde van Dreumel geworden. De klanten van Dreumel bevestigen voortdurend de keuze om de aandacht niet alleen te richten op de producten, maar ook (en misschien wel juist) op de individuele wensen die nu eenmaal van persoon tot persoon verschillen.

Bezoek de unieke showroom

In de showroom van Dreumel op het Forepark in Den Haag worden de producten van Dreumel in allerlei uitvoeringen getoond. Daar kunt u terecht om inspiratie op te doen en vragen te stellen aan vakkundige verkoopadviseurs die u graag helpen om uw keuze te bepalen. Via de website van Dreumel kunt u zelf een afspraak plannen, zodat u zeker weet dat u bij binnenkomst meteen geholpen wordt