Menu
Dreumel kunststof kozijnen

Dreumel Ramen en Deuren Den Haag

Rhone 34
2491 AP 's-Gravenhage

Openingstijden:

Ma - Vrij
09.00 - 17.30 uur
Zaterdag
10.00 - 17.00 uur

Dreumel Ramen en Deuren Den Haag

Iedere dag opnieuw bewijzen de adviseurs van Dreumel Ramen en Deuren dat elke woning beter wordt met kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Al sinds 1993 staan zij voor mooi en comfortabel wonen!

Dreumel Ramen en Deuren biedt een compleet assortiment van op maat gemaakte kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Alle kozijnen worden op maat gemaakt in de Select Windows fabriek waar ze tevens voorzien worden van de kleur en structuur die u wenst. Desgewenst in een levensechte houtnerfstructuur.
Samen met de verdiept liggende profielen en slanke scharnieren op álle deuren, lijken uw kozijnen qua uiterlijk exact op hout (maar ze hebben het gemak van kunststof). U hoeft ze nooit meer te schilderen. Schoonmaken met een vochtige doek is voldoende.

Isolerende en onderhoudsarme ramen en deuren

Behalve het gemak en de fraaie uitstraling, kiezen mensen voor kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien omdat ze sterk isolerend zijn. U heeft dankzij de zeven isolatiekamers geen last van tocht. Nu niet en nooit niet, want kunststof is in tegenstelling tot hout niet gevoelig voor weersinvloeden. Dit gaat u merken aan uw energierekening.

Veilige kozijnen

Onze kunststof ramen en deuren zijn voorzien van dikwandige versterkingen, extra lasnaden, inbraakwerende scharnieren en SKG*** deurbeslag. U woont dus mooi, isolerend, onderhoudsarm én veilig: volgens het Politiekeurmerk veilig wonen natuurlijk.

Voordelen Select Windows kozijnen

– sterk isolerend (lagere energierekening);
– inbraakwerend (Politiekeurmerk Veilig Wonen)
– onderhoudsarm (nooit meer schilderen);
– niet van hout te onderscheiden (150 kleuren/structuren);
– op maat gemaakt en vakkundig geplaatst;
– perfecte service en garantie (zorgeloos woonplezier);
– VKG gecertificeerd.

Bezoek de showroom in Den Haag

Woont u in de regio Haaglanden? Wandel dan eens binnen in de showroom aan de Rhône 34 (in het Forepark). De kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien staan opgesteld alsof ze in uw eigen woning zijn geplaatst. Loop vrijblijvend rond en laat u inspireren in de 600m2 grote showroom in Den Haag.
Maak kennis met de vakkundige adviseurs en gediplomeerde eigen monteurs. Elke woning wordt beter met Dreumel, ook die van u.