Heb je vragen? Mail ons op info@vkgkeurmerk.nl
Menu
Driessens kunststof kozijnen

Driessens Kunststof B.V.

St. Antoniusstraat 13
6097 ND Heel

Driessens Kunststof B.V.

Driessens Kunststof is gespecialiseerd in kozijnvervanging en gevelrenovatie en heeft een reputatie opgebouwd van degelijkheid en kwaliteit. Het resultaat van zes generaties eerlijk vakmanschap. We komen met idee├źn om uw renovatieprojecten tot in elk detail te optimaliseren. Wijzigingen die duurzame voordelen bieden. Diverse hoogwaardige projecten waar Driessens de productie en eigen gecertificeerde montage van kozijnen en gevelelementen verzorgde, heeft de VKG jury de afgelopen 10 jaar weten te waarderen.

Zuringhof wint Architectuurprijs 2018

In de categorie ‘Renovatie’ sleepte Driessens in 2018 de VKG Architectuurprijs binnen. Volgens de jury is dit project een mooi voorbeeld van de grote renovatie opgave waar Nederland voor staat.

In de Zuringhof is met behulp van minimale middelen een maximaal resultaat bereikt. De installaties die nodig zijn voor Nul op de Meter, zoals luchtwarmtepompen, zijn volgens de jury fraai ge├»ntegreerd in de gevel. De zonnepanelen en installaties zijn mooi weggewerkt op het dak. 

Kortom, het project is met veel zorg en aandacht gedetailleerd. De geprofileerde witte kunststof kozijnen met diepe neggen vormen een beeld bepalend aspect voor de uitstraling van de gevel. Volgens de jury is dit project een mooi voorbeeld van de grote renovatie opgave waar Nederland voor staat.

  • Project Zuringhof te Tilburg, door architectenbureau De Vierde Toren
  • Opdrachtgever: TBV Wonen