Heb je vragen? Mail ons op info@vkgkeurmerk.nl
Menu

Montage met zekerheid

Een kozijn met het VKG Keurmerk wordt altijd geplaatst door een gecertificeerd monteur. Deze zijn opgeleid door VKG en bezitten van een VKG-pas. Iedere monteur wordt minimaal een keer per jaar gekeurd op de uitvoering van zijn werkzaamheden. Voor extra zekerheid over de montage kan een bouwplaatskeuring uitgevoerd worden door VKG. Wanneer gekozen wordt voor het waarborgfonds is een bouwplaatskeuring verplicht. Hiermee zijn alle partijen verzekerd van kwaliteit.

Dealers en projectadviseurs

VKG Keurmerk vindt het belangrijk dat de afnemers, consumenten en zakelijke afnemers goed advies ontvangen. Dealers en projectadviseurs weten waar ze het over hebben en welke mogelijkheden er zijn. Ze denken ook graag mee als de uitdaging wat groter is. Betreft het project de renovatie van een oud pand? Moeten de ramen en kozijnen rond zijn? Mag de kleur helemaal afwijken van de standaard? Laat je informeren, zodat de kozijnen het ontwerp helemaal af mogen maken.

 

Monteursopleiding

Net als bij veel beroepen is de spoeling van goede monteurs dun. Toch willen we nooit genoegen nemen met minder en zijn we binnen de branche altijd op zoek naar betrouwbare monteurs die kwaliteit leveren en afspraken nakomen. Om onze leden hierin te voorzien hebben we sinds jaren een eigen montage-opleiding. Vanzelfsprekend ontvangen de monteurs na afronding van de opleiding hun VKG-pas.

Opleiding voor technisch specialisten

Voor deze monteurs en medewerkers van de technische dienst van woningbouwverenigingen en Verenigingen van Eigenaren biedt VKG de opleiding onderhoud en reparatie van kunststof kozijnen. Zo haal je zelf de kennis in huis. Want vakmensen die weten wat ze doen, zorgen dat het kozijn de belofte van de lange levensduur waarmaakt.

Hebben jullie monteurs interesse in een van deze opleidingen, of ben je zelf een monteur en zie je hier kansen? Neem contact met ons op voor meer informatie.