Heb je vragen? Mail ons op info@vkgkeurmerk.nl
Menu

VKG Kwaliteitseisen & Adviezen

De VKG Kwaliteitseisen & Adviezen voor de productie en montage van kunststof gevelelementen vormen de basis van de kwaliteitsborging voor de branche. De hierin opgenomen voorschriften en richtlijnen voldoen aan het Bouwbesluit en andere Nationale en Europese regelgeving. Onze leden hebben mogen het VKG Keurmerk voeren als ze voldoen aan alle VKG Kwaliteitseisen en daarmee gaan ze verder dan menig concurrent.

Een Keten van Kwaliteit

Kunststof kozijnen leggen een heel traject af voordat ze in de gevel worden gemonteerd. Van de toeleverancier van onderdelen tot de kozijnenfabrikant en de projectadviseur tot aan de montage. De VKG Keurmerkbedrijven zijn verplicht te werken volgens de eisen zoals gesteld in de VKG Kwaliteitseisen.

Alle onmisbare informatie en details over de VKG Kwaliteitseisen & Adviezen zijn hier te vinden. De garantievoorwaarden zijn hier terug te vinden.

 

Klaar voor de toekomst

Net als in de hele bouwwereld is onze branche sterk in ontwikkeling. Nieuwe materialen en technieken zorgen voor continue verandering. Daarnaast heeft de wetgeving ook voortdurend invloed. Als brancheorganisatie vinden we het relevant om klaar te zijn voor morgen. Dat wil zeggen dat we ons, samen met partners en leden, blijven verdiepen in duurzamere oplossingen, ook op technische vlak. Juist op technisch vlak!