Heb je vragen? Mail ons op info@vkgkeurmerk.nl
Menu

Waarom lid worden?

VKG Keurmerklid of -partner word je niet zomaar. Alleen bedrijven die aan alle VKG Kwaliteitseisen voldoen kunnen VKG Keurmerklid of VKG Keurmerkpartner worden. Met een lidmaatschap versterk je jullie onderneming en de hele kunststof kozijnen-branche. Met het VKG-lidmaatschap onderscheid je je van minder kwalitatieve bedrijven. Bovendien committeer je je aan een duurzamere toekomst, we dragen allen onze verantwoordelijkheid en VKG Keurmerk maakt daar samen met haar leden werk van.

Wat zijn de voordelen van een VKG-lidmaatschap?

Het VKG Keurmerklidmaatschap is meer dan alleen een kwaliteitskeurmerk naar je klanten en opdrachtgevers toe. Als lid ben je onderdeel van een innovatieve community krijg je meer kennis, meer invloed en meer voordeel. We zetten zes belangrijke voordelen op een rijtje:

Zekerheden voor jullie zelf en jullie opdrachtgevers

Bij grote investeringen, waarbij kwaliteit en duidelijk afspraken belangrijk zijn, is zekerheid een belangrijke factor. Lid zijn van een kwaliteitskeurmerkorganisatie, geeft jullie organisatie extra voorsprong op andere partijen in de markt. Je ontleent autoriteit aan het VKG Keurmerklidmaatschap en je bent verzekerd van de vier zekerheden van het VKG Keurmerk.

Meer kennis

Als lid krijg je toegang tot alle kennis van VKG en haar leden en partners. Met (e-learning) opleidingen, informatie voor jullie eigen website en wij blijven doorontwikkelen om de branche verder te helpen.

Meer invloed

De VKG lobbyt bij nationale en lokale overheden en andere belangrijke partijen. Ook kunnen we afspraken maken met verschillende instanties. Als lid ben je altijd op de hoogte en kun je meepraten.

Bijdragen aan recycling

VKG is al jaren bezig met verduurzaming van processen en het kunststof product, met een eigen VKG Recyclingsysteem. Als VKG-lid draag je hieraan bij en ondersteun je duurzaam ondernemen.

Meer korting

Als lid krijgen jullie 25% korting op de diensten van het SKG – IKOB.

Efficiënt opleveren met Opleverapp

De opleverapp die VKG ontwikkelde maakt het hele oplever- en controleproces makkelijker voor alle partijen en geeft de eindgebruiker inzicht in gebruikte materialen. Het opleverdossier is zo vormgegeven dat het past als een bouwsteen in de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen. Het digitale projectsysteem zorgt in combinatie met de opleverapp voor een gesloten kwaliteitsketen. Alleen de bij VKG aangesloten bedrijven kunnen deze app gebruiken.

Hoe wordt ons bedrijf VKG Keurmerklid of -partner?

Werken jullie in de kunststof gevelelementen-branche en hebben jullie interesse om lid of partner te worden van VKG Keurmerk? Neem dan contact met ons op.

We vertellen dan graag meer over het proces, de voorwaarden en de voordelen van een lidmaatschap.

  • > 120 leden en partners
  • Vergroot je netwerk
  • Bied je klanten zekerheid