Heb je vragen? Mail ons op info@vkgkeurmerk.nl
Menu

Samen blijven verbeteren

VKG Keurmerk stelt hoge kwaliteitseisen. Controle zorgt dat in de hele keten aan die eisen voldaan wordt. De VKG Kwaliteitseisen & Adviezen vormen de basis van de kwaliteitsborging voor de branche. De hierin opgenomen voorschriften en richtlijnen voldoen aan het Bouwbesluit en andere Nationale en Europese regelgeving. De VKG-leden gaan nog een stap verder; samen met onze partners en leden blijven we proces en product verbeteren om jullie nog hogere kwaliteit te bieden. We zijn gericht op de toekomst en kijken met een innovatieve blik naar producten, materialen en processen.

Kwaliteit…en dat ziet iedereen

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig stijlvol en veelzijdig. Welk project het ook betreft, deze kozijnen maken het af en zorgen dat het ontwerp tot zijn recht komt. Dat, samen met de sterke isolatiemogelijkheden en het minimale onderhoud, maakt het de passende oplossing voor het bouwen van nu én van de toekomst. Je kiest tenslotte voor duurzame kwaliteit.

Kwaliteit

  • Kwaliteit van kozijnen, glas, hang- en sluitwerk en alle andere onderdelen door VKG Kwaliteitseisen & Adviezen en controle in de gehele keten.
  • Kwaliteit van montage door gediplomeerde en gecertificeerde monteurs. Opleidingsmogelijkheden en bijscholing voor monteurs.
  • De nieuwe generatie kunststof kozijnen is stijlvol en veelzijdig, toe te passen bij vrijwel alle projecten.

Gediplomeerde monteurs

Kozijnen die onder het VKG Keurmerk geproduceerd en gemonteerd worden, worden altijd geplaatst door een gediplomeerd en gecertificeerd monteur. Het is een vak apart en daarom zijn er vakmensen voor nodig. Onderdeel van deze kwalitatieve, professionele omgeving is constructieve bijscholing. VKG Keurmerk ontwikkelt trainingen zodat monteurs vakmensen blijven en hun naam mogen zetten onder een VKG-gecertificeerd project.